• cibona
    5.8k
    Vise puta sam ponovio, nama kronicno nedostaje brzine. Pa onda kad kazem da ljubo treba u prvih 11 onda me se napada zbog "hijerarhije". Nema ademi sto traziti u pocetnoj postavi dok ne popravi kondiciju. Njega nema nakon 60. minute, ali ne smije izaci jer se jakir boji njegove reakcije.

Ristovski je trenutno u prvoj postavi samo zato sto nemamo nikoga drugog, ali neka se on ozbiljno zapita. Na svaki kanekov pokusaj prodora on je ljut, a kada on odluci puknuti s 30 metara onda niko ne smije ni beknuti. Ne zaboravite i da je prvi napustio teren i nije se isao pozdraviti s boysima.

A petkovica volim, ali mora znati da nije veci od kluba. Jednostavno se ne mozes sprdati na pripremama i raditi sto god ti se prohtrije. A zagorac koliko kod on bio dobar kao osoba, jednostavno ne moze biti prvi golman. Trebalo se pricekati s nevisticem, nije bez razloga bio najbolji golman EL.

I onda se jakir odluci igrati velikog vode na ukrajincu, vidovicu i ljubicicu. Oni ipak nisu "senatori" pa moze na njima glumiti facu...
  • Mlađi referent
    13.5k
    Vaha se kačio s Mamićem i SammiromYasutoWakizaka

Auuuuu, daj nam prime Sammira i Vahu koji to drži na uzici, uzimamo prvenstvo s +10
  • Droljo
    18.7k
    Ta sama riječ senatori mi diže kosu na glavi još od reprezentacije. U oba slučaja prije seratori nego ovo prvo...
  • keppi
    423
    >Šta misliš koliko bi Bjelica tražio od nas minimum po sezoni i na koliko sezona bi najmanje trajao ugovor?
  • Facke
    6.3k

Milijon najmanje.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ristovki je trenutno u orvoj postavi samk zato sto nemamo nikoga drugog, ali neka se on ozbiljno zapita.cibona

Kod prvog gola zbog njega nije bilo zaledje. Znači vidi cijeli teren ispred sebe i stoji zadnji u liniji potpuno beskoristan i sjebe zaledje.

uubeqf9j0hv0b1di.jpeg

Kod trećeg gola ga Čop ispremiješa, čini mi se i kroz noge i to lijevom vanjskom kao dešnjak.

hbqefr04hrvs8snf.jpeg

Groteska od učinka.
  • marcio amoroso
    43.5k

A sigurno oko milijun eura i ugovor na 2 i pol sezone.
  • javolimtebejako
    2.6k
    slazem se za bjeličin rejting trenutno, iako ovaj Meier je dobio jos 5 poslova u velikim klubovima nakon svog incidenta
  • Droljo
    18.7k
    Kod prvog gola zbog njega nije bilo zaledje.Mali dioničar

Mislim da je ktc u sredini sjebao zamku.
    A ne. Krivo. Kod drugog je bilo ovo kaj ja velim...
  • YasutoWakizaka
    237

Potpisujem čisti Alibi. Kaneko je trenutno Najbolji igrač Dinama a zamisli da ima beka da ga prati.
    Stari moj ja bi istrpio Nou pa da mi je zadnje u životu, jer znam da kada bi tekma završila taj dres bi bio mokar od znoja.
    Ovo ostalo Petko i Ademi, isto oboje se ljute, gestikuliraju čisti znak Nemoći...
    Jedino svaka čast KTC-u jedini "senator" koji odradi profesionalno i ne sere za svaku stvar.
    Senatori bi trebali držati mir na tekmu i usmjeriti ekpu, ali kad počnu prigovri u 5 minuti, daj odi s terena molim te.
  • emilperska
    11.1k
    Bjelica je all inclusive package. Nosi sa sobom cijeli stozer strucan za sva podrucja i to provjeren stozer (provjerite reference stozera S.J. gdje su radili prije buduci da nisu ex igraci). Bjelica je ujedno i kapacitiran da handla transfere (naravno uz financijsku kontrolu), a i Bjelica je psiholog i motivator kojem se Petko ne bi setao po terenu zajedno s Riletom i Ademijem..

Za Bjelicu je opcepoznato da voli transfere izvlacit na svoj mlin, ali s druge strane, rijec je o jako ambicioznom covjeku kojemu je karijera nakon Dinama 2020. u padu. Njemu je ovo isto na neki nacin prilika da se vrati na neki svoj vrhunac. Jer u Osijeku, Trabzonu i Unionu nije napravio nista osim sto je uzeo lovu..
  • keppi
    423
    Pa toliko je imao u Osijeku u kojem je dijelom radio iz "ljubavi". On sigurno ima autoritet naspram igrača i tu bi sigurno uveo reda, ali vidite kako je prgav. Uz ovakvu neodlučnu upravu brzo bi došlo do varničenja i svađa.
  • Purger
    360
    Bjelica je jedini način da ove sezone izborimo titulu.

Taj šamar bi stvorio domino efekt koji bi završio s podizanjem trofeja HNL-a na Maksimiru u svibnju
  • YasutoWakizaka
    237
    Ako ti smeta takav
    To sve govori o upravi, zato im i pašu pekari od trenera...
    Koja bi to sad realno BRUKA bila da dođe Bjelica i da posjedne petkovića i ademija na tribinu i klupu.
    Burazzzz gorilo bi, ali to je potrebno.
    Nitko nije veći do kluba.
  • Captain America
    20.4k
    Bjelica je all inclusive package. Nosi sa sobom cijeli stozer strucan za sva podrucjaemilperska

Došlo je do razlaza s mnogim ljudima s kojima je bio tu. Samo Bule je s njim u Unionu uz novopridošlog Jumića. U Dinamu su tu bili Poms, Bule, Čavlina, Mayer, Reinholz i Osmanović.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.