• emilperska
    18.9k

Ovisno kako jogurt odigra.
    Ja se nadam sljedecem:
    1. Mi gubimo/igramo X s Istrom
    2. Rijeka dobiva jogurt
    3. Bjelica dobiva papire u Berlinu
    4. Bjelica je novi trener GNK DZ
  • marcio amoroso
    54.3k

Znaš sam da su šanse za taj epilog vjerojatno manje od 0,001 posto.
  • Mali dioničar
    21k
    Zbrojite jedan plus jedan. Vrli trener se okružio senatorima i dao im slobodu koju žele. Oni njemu zaštitu, a on njima minute i slobodu. Tako ja to vidim. — marcio amoroso

Pazi rakete.

Ristovski, Theo, Mišić, Ademi, Petković, Baturina, Perković.

Pa kad veli da traži rakete otkud mu u momčadi 7 najsporijih igrača lige. Ne velim da su loši jer naravno da nisu loši, ali kako majstoru prolazi da po medijima sere da traži rakete, a izvede momčad koja trči 15 sekundi na 100 metara.
  • marcio amoroso
    54.3k

Sam Čabraja je rekao da zna da su dosta brži od nas i da je tako pripremao utakmicu.
  • keppi
    625
    Ako sam dobro vidio i D.Zorić spominje Čačića... kao bila je ideja kada ga već plačaju da ga se možda angažira. Zna se kakvo on mišljenje ima o Brekalu. Možda je to bila ideja samo dijela uprave, ali vjerojatno dovoljna da se zaustave daljnji pregovori s Fiorentinom.
  • Mali dioničar
    21k
    Sam Čabraja je rekao da zna da su dosta brži od nas i da je tako pripremao utakmicu. — marcio amoroso

Dovoljno govori o inteligenciji trenutnog trenera.
  • Georg Koch
    8.3k
    mislio je na rakete u psiholoskom stanju momcadi. Ti ne znas koliko su igraci koje si naveo mocni psiholoski.
    Toliko da nakon novog kiksa u nizu dodju pred Upravu i kazu : Oprostite nam, nece se ponoviti Loksa, he-he-he
  • keppi
    625
    Sumnjam da bi Bjelica više uopće došao kod nas. Bez obzira kako završi njegova epizoda u Berlinu on si je podigao rejting (i uz ovu mrlju) i biti će i nadalje zanimljiv ipak bogatijim klubovima od nas.
    Mislim da ga cjenovno više ne možemo pratiti.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Jakirove rakete i rukovanje istima
    8.gif
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    jakir nam je svima rekao da nam ne treba čavlima da grije klupu, ali nam treba Živković
  • marcio amoroso
    54.3k
    Sumnjam da bi Bjelica više uopće došao kod nas. Bez obzira kako završi njegova epizoda u Berlinu on si je podigao rejting (i uz ovu mrlju) i biti će i nadalje zanimljiv ipak bogatijim klubovima od nas.
    Mislim da ga cjenovno više ne možemo pratiti.
    — keppi

On si ovom epizodom sigurno nije podigao rejting, naprotiv, srozao ga je na minimum. Ne znam koliko pratiš nogometna zbivanja u Njemačkoj, ali tamo se ovakve stvari ne zaboravljaju. Mislim da je trener Fortune Meyer napravio nešto slično i nikada više nije dobio posao nigdje.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Šotiček, Krivak, Goričan i Čavlina.. po meni grijeh ako završe negdje drugdje a ne u dinamu
  • YasutoWakizaka
    242
    Sve se potrgalo što se moglo.
    "Senatori"... okej imaj par ali realno mi ih imamo more.
    Ademi i Ristovski su svoje dali i nepotrebni su tamo. Bernauer kaj on još radi u Dinamu.?
    Trebalo je ostaviti Zagorca i Teophila, a Petkasa....
    Da imaš najbrže igrače u svemiru, svejedno ti je jer ti kada trčiš kontru Petko stoji ko truba i gleda u tebe, ne želi ići u prostor, ne želi puknuti po golu, Opet on ubacuje iz kornera a Kaneko se bori za skok pa jel to moguće... Previše problema nastaje s tim senatorima, a za Jakira ako sam i mislio da ima kičmu, sada sam uvjeren da nikakvu nema.
    Bjelica je posjeo Petka na tribine, Vaha se kačio s Mamićem i Sammirom, za Keka igraju najspremniji.
    Treba nam prgavac za trenera, točnije čovjek koje ima svoje Ja, ni više ni manje već kada uprava je nedodirljiva.
  • cibona
    8.5k
    Vise puta sam ponovio, nama kronicno nedostaje brzine. Pa onda kad kazem da ljubo treba u prvih 11 onda me se napada zbog "hijerarhije". Nema ademi sto traziti u pocetnoj postavi dok ne popravi kondiciju. Njega nema nakon 60. minute, ali ne smije izaci jer se jakir boji njegove reakcije.

Ristovski je trenutno u prvoj postavi samo zato sto nemamo nikoga drugog, ali neka se on ozbiljno zapita. Na svaki kanekov pokusaj prodora on je ljut, a kada on odluci puknuti s 30 metara onda niko ne smije ni beknuti. Ne zaboravite i da je prvi napustio teren i nije se isao pozdraviti s boysima.

A petkovica volim, ali mora znati da nije veci od kluba. Jednostavno se ne mozes sprdati na pripremama i raditi sto god ti se prohtrije. A zagorac koliko kod on bio dobar kao osoba, jednostavno ne moze biti prvi golman. Trebalo se pricekati s nevisticem, nije bez razloga bio najbolji golman EL.

I onda se jakir odluci igrati velikog vode na ukrajincu, vidovicu i ljubicicu. Oni ipak nisu "senatori" pa moze na njima glumiti facu...
  • Mlađi referent
    16.3k
    Vaha se kačio s Mamićem i Sammirom — YasutoWakizaka

Auuuuu, daj nam prime Sammira i Vahu koji to drži na uzici, uzimamo prvenstvo s +10
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.