i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! — Keyser Soze
pa ocito da te love nema, ali toliko je prihoda klub imao u prosloj godini. Gdje su ti novci, to je pitanje. Ako nesto dolazi na rate - to se pokrije kredom koja se otplati kad rata sjedne. A 3 milje za Baturinu sam ja i napisao (5 mislim). Realno, zaboli me i za rezu jucer i za otkaz treneru i za dolazak Brekala - to su sitnice. Ali ako klub razmislja oce dat otkaz treneru ili dovest igraca jer nema love za oboje - e tu se povijest (ne tako davna) ponavlja i netko se opasno igra s klubom... — Jaro
Ja ne znam koliko još dugo ovako mogu — Gražvydas Mikulėnas
Očito malo ljudi ovdje ima slab pojam o novcu. 2 milijuna eura je vjerojatno puno za svakog pojedinca od nas. Da pitaš čovjeka koji je vlasnik nekog hotelčića (da, hotelčića) na Jadranu rekao bi ti da je to smiješan novac. Po ovome ispada da netko s par dobrih apartmana ili s 15ak soba trenutno ima više novca od Dinama. U to je stvarno teško povjerovat. — Juznjak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.