možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! — Nogo
Da imaju 2 mil eura na računu — Yovitssa
i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! — Keyser Soze
pa ocito da te love nema, ali toliko je prihoda klub imao u prosloj godini. Gdje su ti novci, to je pitanje. Ako nesto dolazi na rate - to se pokrije kredom koja se otplati kad rata sjedne. A 3 milje za Baturinu sam ja i napisao (5 mislim). Realno, zaboli me i za rezu jucer i za otkaz treneru i za dolazak Brekala - to su sitnice. Ali ako klub razmislja oce dat otkaz treneru ili dovest igraca jer nema love za oboje - e tu se povijest (ne tako davna) ponavlja i netko se opasno igra s klubom... — Jaro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.