• Blueshadow86
    3.7k
    Šta će nam Selahi, jel da? Šta će nam desni bočni... Šta će nam neki provjereni, malo iskusniji stoper... Kad sam pisao da je i ovaj prijelazni rok sramežljiv i loš, dobio sam pljuvačinu manje-više od svih koji su se nadovezivali na moj komentar. Eto vam sada pa vi budite zadovoljni prijelaznim rokom. Gori ste od naše Uprave, a to je teško nadmašivo, a vi ste i to uspjeli.
  • Crni86
    12.6k
    imamo pravo otkupa?
  • Izet Hajrović
    5.8k
    mislim da danas nije bio problem u prijelaznom roku. Zašto bismo krivili Živkovića? Zato jer je napravio faul na centru? Slažem se da nam treba desni bočni jer nemamo nikakav ofenzivni učinak od bekova, a vjerujem da ćemo s Ogiwarom i novim desnim bekom to itekako imati i samo to će biti ogroman plus. Brekalo očito dolazi pa se i zbog toga imamo nadati nečemu, a mislim da nam je Baturina trenutno ogroman problem.
  • SAS1987
    17.9k
    Brekalo nam treba jedino ako će ostati i sledjeće sezone.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Romano je naveo da 100k bonusa za osvajanje lige, 200k ulazak u LP, mozda je jednogodišnja posudba
  • Ban
    698

Trebali smo kupiti udarnog stopera. Najvažnija pozicija za pojačati, a mi smo tamo doveli najgore pojačanje.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Prijatelju, ja nigdje nisam upirao prstom u Živkovića. Nek je došao mali, neka ostane tu, ali nama treba provjereni i iskusniji stoper. Selahi je profil igrača koji nama BAŠ treba, ali eto, ja sam ispao smiješan jer sam ga spomenuo pored 5, 6 veznih koje već imamo. A koji je to naš vezni igrač (zadnji vezni) bolji od Selahija? - niti jedan trenutno! Al bitno da on nama ne treba. Nadalje, Ristovski...njegovo vrijeme je prošlo i tu je trebalo nekoga dovesti, ali ne, ni tu nam nitko ne treba jer imamo njega i Mohu zbog kojeg ljekarne profitiraju s prodajom velike količine Normabela. Previše sam ja već i sada natipkao, a trebalo je biti jednostavno.
    Loš i siromašan prijelazni rok uz još lošijeg trenera će rezultirati da ove godine mi prvenstvo osvojit nećemo.
  • Captain America
    20.4k
    Romano je naveo da 100k bonusa za osvajanje lige, 200k ulazak u LPIvdzo11

giphy.gif
  • CastAway1986
    3.4k
    Lindon Selahi bi itekako dobro došao, posebno pored Ademija i Mišića koji su van forme..Glavno da su ga mnogi popljuvali ovdje ...
  • Orc123
    12.6k
    Morat cemo dovest desnog beka, pogotovo sad ako je ozbiljnija ozljeda Moharamija. Iskreno, volio bi da ode jedan vezni, tippvao bi na Bulata ili Ljubu i da probamo dovesti Wakizaku koji em ima odlicnu kombinatoriku, odlican pevi dodir i jako jako dobar udarac. Za tako mali novac mozemo dovesti odlicnog veznjaka i veliko pojacanje u vezi i u trkackom segmentu isto. Puno bi se s njim ubrzala igra.
  • austrijanac
    7.5k
    Trebali smo kupiti udarnog stoperaBan

Pisao sam temi tekme, prva dva gola su rezultat ignoriranja stoper pozicije u ovom roku.

Prvi gol faul, drugi gol - krivo dodavanje Mišića - a onda izrazito loše postavljanje KTC gdje zakasni ofsajd riješit.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    drugi gol je nista nego takticki krivo postavljanje Zivkovica. Theo u toj situaciji ne moze i nemsje radit offside. Osim Misica koji je krivo dodo najveci krivac za taj gol je Zivkovic sa losim postavljanjem, niti je napo igraca s loptom nit cuva dubinu. Kako bi se reklo izbisio ko “luster”
  • austrijanac
    7.5k
    Shvatio je i KTC u pola gola da je zaspo, bez brige.

Kako god, teški kriminal u obrani.
  • Mihaljević
    13.3k
    Sory Žile sjebo si, trebao si očekivat da će Mišić sjebat pas i bolje se postavit...
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    opet cu ponovit jedini krivac od stopera kod drugog gola je Zivkovic. Kod krivog pasa niti je pogledo di mu je spica niti nista. Svojim kretanjem nije pokrio niti igraca niti dubinu niti nista. Theo je pao sto se tice brzine ali to ide s godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.