• emilperska
    10.9k
    Sve to dolazi iz jednog medija u Italiji, koji onda recikliramo prvo mi na Zoni i Fiorentinine fan stranice, a onda preko nas kladioničarski portali i ostali tzv.novinari što prate Dinamo..
  • Rakovica1986
    1k
    po meni je ovo što si kazao da mu žena treba rodit zapravo najbolji izvor i potvrda da bi to moglo biti to. Mamica želi biti blizu babice kada rodi, a isto tako Josipovi pretpostavljam čekaju prvo unuče. Šta će ti dijete u Salernitani ili Turskoj kad ne znaš šta ćeš s njim jer ti je prvo, a vjerujem da i on razmišlja da će biti prevelik pritisak na njemu da napreduje ko igrač, nametne se Daliću, a usput bude prisutan doma maksimalno jer bu mama vikala disi ti dosad. Ovako mi se čini da bi cjelokupna obitelj mogla biti zadovoljna, a Joža lagano praši po HNL-u.
  • Droljo
    18k
    Sam nek on dojde što prije!
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Po meni Brekalo dolazi, ako uopće i dodje samo zbog toga što mu je Dinamo u ovom trenutku najbolja opcija. I nadam se da i klub gleda šta je i njemu najbolja opcija. Igrač kalibra Brekala je svakom klubu dobro došao a pogotovo nama. Siguran sam da neće ostati nakon ljeta, da će biti stavljene klauzule i td. Ali isto tako klub već sad može dogovoriti još jedno top desno krilo koje će biti dostupno od ljeta. Da ne bude stresova ponovi pred kvalifikacije. Sa brekalom i ovom momčadi titulu moramo osvojit. Na upitno, a mir se osigurava sportskom sektoru kakav god bio da traže sportskog u igrače za ligu prvaka. Sa se vidi šta će biti sa petkom, da ne bi opet bilo trakavica. Lijep pozdrav svim Dinamovcima i sretno sutra
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jole već ima kćer, ovo će mu biti drugo dijete

Usprkos tome i dalje vjerujem da će uskoro zaigrati za nas
  • Nogo
    8k
    Kakvo je stanje s Ogiwarom?

- Ogiwara? Neće sutra igrati mogu reći otvoreno. Ima problem s gležnjem, ušao je u trening. Bit će u rosteru za utakmicu, ali neće početi. Perković kreće na lijevom boku

Kako ste zadovoljni novim igračima u svlačionici?

- Jako dobro su se prilagodili, momčad ih je prihvatila, to nama i nije problem. Još kad si kvalitetan, a svi imaju kvalitetu, to smo i ciljali. Doveli smo što smo ciljali, zadovoljan sam s dečkima, "mercato" je otvoren, pogotovo kad se zatvori taj europski dio prijelaznog roka. I vidjet ćemo hoće li netko od nas otići.

Dolazi li Brekalo u Dinamo?

- Brekalo? Talijani me "ubijaju", svaki dan je nova informacija, nema novosti po tom pitanju. Znamo da tražimo još jedno krilo, živi smo na tržištu, gledamo i promatramo. Nećemo nikoga dovoditi reda radi. Dobra smo momčad i motivirani, u ovog momentu je sve "stand by".

Kakva je situacija s Ryanom Kentom?

- Kent? Isto kao i Brekalo, sve je stvar dogovora. Mora i on željeti, mora i klub željeti. To su dobri igrači s dobrim pedigreom, mogu igrati ozbiljan nogomet, hoćemo li se dogovoriti - ne znam. Nije sve do nas. Nekad neke igrače ne možete uvijek dovesti, pa idete dalje, nije sve do nas kao klub. Nisu samo njih dvojica u pitanju, pratimo tržište.

https://www.24sata.hr/sport/ademi-do-sada-nisam-bio-na-ocekivanoj-razini-jakirovic-talijani-me-ubijaju-s-brekalom-960127
  • Rakovica1986
    1k
    sjebava mi teoriju time, ali bome je dobar onda. Neka, hvala Bogu na malim Hrvatima.
  • Noel
    13k

Si negdje već napisao il sam zabrijao da si rodbina Brekalova il prijatelj,poznanik tak neš?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nisu samo njih dvojica u pitanju, pratimo tržište.Nogo

Ako nista dobro je znati
  • Ivdzo11
    7.5k
    Znaci najviše bi se moglo gledati neke kapitalce od 01.veljace
  • Orc123
    12.4k
    Ma rekao sam odmmah da sa Brekalom nema pomaka nikakvih i da su to nagađanja ovih zabara dole...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    porijeklom iz istog kraja što bi se reklo
  • Georg Koch
    6.3k
    mozda ima i pomaka, cak bi rekao ako oni dovode ono krilo iz J.Amerike, da je logicno da ima. Brekalo im je visak, njemu je spas Dinamo.
    Samo mozda trener vise nije naivan sa izjavama i ishitren, kao sto je bio na pocetku priprema i sl.
    Bit ce to dobro!
  • Bosskovitz
    17.3k
    Možda je Bara vidio da je vrag odnio šalu jer ako Kent ne ode nigdje do 1. veljače, sve su šanse da ćemo radije uzeti njega nego Brekala. Iskreno, i ja bih to volio. Zgadilo mi se ovo, radije bih Kenta na posudbu s pravom otkupa nego Brekala na 4 mjeseca.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    na toj poziciji smo bili deficitarni, dok bi u tom slučaju onda imali Hoxhu, Kenta i za 4 mjeseca zdravog Stojkovića, Špikić je isto tu negdje, Imamo i Vidovića kojem to nije primarna pozicja. Meni je posudba čist ok i za Kenta i za Brekala, a i nije da smo puni ko brod.
    no dobro, svak ima svoje tumačenje i pogled na nadolazeći nastavak prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.