• miro
    10.3k
    gledajući brojke, volio bih da Halilović dobije 2-3 tekme u kontinuitetu, da vidimo kako bi to izgledalo
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ovo je najgora peak zona. Petković izađe, ekipa izlazi iz svojih rupa i na 3 stranice pljuje po Petku na najgori mogući način. Jebena sramota.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Najbolji mi je dio da je penal protiv Hajduka usmjerio sezonu. Siguran sam da bi, da je Petko to zabio, Bišćan donosio potpuno druge odluke i da bi sve bilo super. How yes no.
  • sport
    6.2k
    Da Petko nije izašao i ostao u igri te se ozlijedio bilo bi 300 stranica jebanja majke.Nekim ljudima nema pomoći jer su se rodili kao destruktivci.
  • Jurki
    27.9k
    Ovo je najgora peak zona. Petković izađe, ekipa izlazi iz svojih rupa i na 3 stranice pljuje po Petku na najgori mogući način. Jebena sramota. — Mali Zeus

Cekaj ...bude Petko uskoro uriniral po svima.. samo kad prvenstvo pocne.
    Zaboravili su svi ocito kaj je covjek izjavil da je veliki duznik i da ce se sve napraviti da se to ispravi.
    Jebes prijateljske tekme..
    edit: kad jednog dana Petko ode iz Dinama.. pravit cemo ga svi od blata i plakat od muke zakaj ga vise nema u Dinamu.
  • scooniepenn
    7.6k
    Više puta sam ovdje napisao da nema gorih navijača od Dinamovih, to je davno dokazana činjenica. Mislim da nema primjera u Europi da navijači seru po najboljem igraču svog kluba koji je tom istom klubu toliko toga donio. Od svih koji su bili u doticaju s Petkom kroz život sam čuo da je super lik, ali ovdje se mogu pročitati svakakve umotvorine o njegovom karakteru i karakteristikama ličnosti da bi čovjek pomislio kako ih je pola glavom i bradom Iva Šarić. Dajte malo više respekta pokažite i prestanite vjerovati razno raznim polunovinarima opasnih namjera.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Nitko nikog ne pljuje, par ljudi je napisalo da se z**ebava i to je to, nepotrebna napetost
  • Dragon1Warrior123
    5.5k
    Nismo isti. — Mandelinho

Gori smo u zadnje vrijeme...
    4
    dao sam ti 1000. lajk samo jer si janičin frend :) edit: sad vidim post pa nije ni on loš
  • Benito
    1.6k
    Nismo dugo pa ajmo sad po Petkoviću kenjat možda bi ga trebalo prodat pa nek igraju Kule i Brodić a kad nema Petka svi cmizdre za njim...samo da je srat po nekome pa makar to bio igrač bez kojeg nemremo ništa
  • deda
    48.5k
    Krizy spašavaj i otvaraj temu za Loksu. Pun nam je kufer ovih pripremnih tekmi. Oćemo pravi nogomet.
  • Krizy
    77k
    Na zapovijed kapetane :cool:
  • San Lorenzo
    24.6k
    Najbolji mi je dio da je penal protiv Hajduka usmjerio sezonu — Mali Zeus

Bruno Petković:
    'Ja sam prvi koji je Hajduku dao vjetar u leđa s penalom promašenim na Maksimiru. Nakon toga su ušli u pozitivan niz. Euforija ih vodi i drži tamo gdje jesu.'
  • Mali Zeus
    22.2k
    dobro i?

Oni su imali euforiju pa promijenili trenera, a mi smo imali depru koju sigurno ne bi promijenio jedan penal. Smiješne teze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.