• NitkoBitan
    39.9k
    Da nije 24 sata u potpisu pomislio bi da je Andy Bara slozio tekst.
  • NB86
    17.7k
    Pa jasno je da brekalo tu nije problem nego fiorentini zahtjevi
  • nemapredaje
    6.9k
    Al jebeno mi je kak se ovdje masovno mijenjaju stavovi i mišljenje prema Brekalu na temelju novinarskih članaka.

Konačan stav prema njemu će se moći donijeti kada prođe transfer rok i vidimo gdje će završiti, sve ostalo je "trla baba lan".
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Tekst je ono.. kao ima se o cemu vagat.. nije cak ni tipican jojo klub koji se povlaci izmedu Serie A i B nego im je iznimka bit clan najviseg ranga. Posrnuli velikan u europskim okvirima koji samo sto nije uzletio gore ili kojeg samo sto nisu kupili Arapi bi mozda i to veliko mozda imali nekog smisla.
    S druge strane imas klub za koji navodno navijas, bori se za naslov i LP. Dva igraca koja su dosla u HNL su te pogurala sa popis izbornika.. I sad ti kao imas dilemu :lol:
  • Mr Anderson
    22.6k
    Volio bih da dođe između ostalog da se prestanu pisati gluposti na temi o njemu. I bio bi nam pojačanje.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Što bi Josip? Da se njega pita, samo Dinamo. — wolfgang14

A koga se drugog tocno pita? Da on zeli dosao bi u Dinamo makar krajem prijelaznog roka. Fiorentina ga sigurno nece drzat na klupi kao 5. krilo za punu placu.

Da se razumijemo ja sam uvjeren da osvajamo naslov i bez njega, a sad ako oni oce davat milju za polugodisnju posudbu...
  • Joza
    645
    Tocno to, ispada da kao oke zelim u dinamo al ajmo jos malo pricekat mozda mi dode neka zanimljivija ponuda ili me neka glavesina nazove na mob, ali da ne bi bilo ja zelim samo u dinamo.
  • Mr Anderson
    22.6k
    A koga se drugog tocno pita? Da on zeli dosao bi u Dinamo makar krajem prijelaznog roka. — NitkoBitan

Kak to misliš koga se drugog pita? On ima ugovor s klubom i svojim menadžerom.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Pa lijepo pise "Da se njega pita samo Dinamo". Eto, ako se njega pita ili ca zavrsit u Dinamu ili ce ostat sjedit na klupi Fiorentine jer ga nisu pustili u Dinamo. Nitko njega nemre natjerat da ide u Salernitanu ili Besiktas.
  • Klenx
    12.2k
    "U jednom trenutku Brekalo je bio toliko blizu Dinamu da su u Maksimiru već pripremili broj 7, koji nosi Stojković. Luka će rado prepustiti broj Brekalu do kraja sezone, ali pitanje je koliko je sad taj transfer blizu." — wolfgang14

Ovo je Miro Vugrinec napisao ima skoro tjedan dana.

Ili je Miro vodeći zonin insajder, ili novinari kopiraju Miru :grin:
  • Noel
    25.6k
    Ovo na 6mj ništa. Samo dolazi u obzir sa opcijom otkupa. Pa nije Dinamo poligon za oživljavanje karijere. Nema većeg kluba kd Dinama.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Nitko njega nemre natjerat da ide u Salernitanu ili Besiktas. — NitkoBitan

To ne može, ali mogu ga ne pustiti u Dinamo. Po meni, on nam treba, to mislim od prvog dana isto ko što mislim da je plaćanje 600.000 Fiorentini za posudbu bez ikakvih opcija previše.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Nije do njega, al ga je na telefon nazvao Pippo pa se malo predomislio. Ako tom tekstu uopće možemo vjerovati.
  • YasutoWakizaka
    242
    Dovoljno dobirh igrača bez Brekala, ali ljudi očigledno vole dramu. Da je htio došao bi do sada.
    Hvala doviđenja.
  • Mihaljević
    15.2k
    Najmanje se Brekala pita.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.