• reziser
    6.9k
    Grci osramoćeni, Srbi ispali, još da Talijani riješe Crnogorce i dan 10/10DrawTube

e sad je 10/10 pobjeda futsal dinama i razbijanje spanjolaca
  • Captain America
    18k
    Od Poljske 2016. nikog nismo ovako pregazili. Bravo, dečki, bravo, Perkovac.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Brutalno, Mandić ubio utakmicu početkom drugog poluvremena.
  • Facke
    4k
    Decki denes je sve ulazile , i denes se vidle kulike je biten golman. Ove denes je nestvarne. Zna se da imame potencijala i talenta al ove denes je bile nestvarne. Nakon medalje 2020 smo 3 godine lutali. Pogotove pod Horvatem. Svaka cast deckima. Ove denes je bil rukomet. A ne dodavanje na Duvnjaka , Cindru ili Karacica pa cekaj el budu oni neke napravili.
  • Plavi-9
    587
    Dajte dečki malo drame nije zanimljivo ovako
  • Sajla
    5.9k
    2 od 3 - vaterpolo, rukomet, a čekamo Španjolce i 15.6.
    bravo rukometaši!!
  • Ludovic IX
    7.4k
    Drugi krug spajaju tri grupe? Još 4 tekme tam pa onda polufinale???

I ako odemo sa dva boda, tam ćemo igrati protiv njemačke, francuske, Islanda i madjarske/Srbije..

Samo jedan kiks smijemo imat

Baš glup i zajeban turnir.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Kakav sportski dan jbt, pojeo sam govno i kritikovao tucka. Danas perfektna tekma. A rukometaši, Majko kakva predstava, ludilo jbt. Bili smo fenomenalni. Španjolski vratari, onakve klase, ubijali nas prije. Danas u 56.min prva obrana. To još nikad nisam vidio. Samo ovako da se bore, pa šta bog da i sreća junačka. Iznad svih Hrvatska
  • ksapi
    3.1k
    Najbolja tekma Hrvatske koju sam ikad gledao :cool:
  • Keyser Soze
    10.6k
    Poljska 2016. jača.
  • Ludovic IX
    7.4k
    ja pamtim dvije bolje.. polufinale sp 1995-e protiv Švedske i onih 14 ( ili 16) razlike protiv poljaka.

I možda danska na sp2003

Ali mandic ih uništio sa tri obrane na početku drugog u tu je bio kraj. Iako teško ćemo daleko sa 7 obrana golmana po tekmi
  • bluelions
    328
    Čestitam ekipa, ovo je vrh
  • ksapi
    3.1k
    ne bih rekao.. ovi Španjolci su bolja ekipa od Poljaka tada, u mnogim segmentima
  • Ludovic IX
    7.4k
    Samo nam je trebalo 11 razlik3 za polufinale protiv domaćina.
  • ksapi
    3.1k

Pa dobro, to je samo bio motiv više da dobijemo toliko, sad aga nismo imali pa smo dobili 10.. danas da nam je trebalo imam osjećaj da bi bilo 15+

Na svim pozicijama su ovi Španjolci bolji nego Poljaci tada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.