• Mr Anderson
    12.9k
    Sve u svemu, smatram da je prijelazni rok kvalitetno i pametno odrađen, ciljano su se dovela pojačanja, rješavamo se balasta i kvantitete, a Brekalo ako uleti bit će "cherry on top". Ako ne, ne trebamo plakati.scooniepenn

Slažem se.
  • sanjinlego
    4k

Po prvi put je Uprava uradila sve što može, i bez obzira na sve ranije, u ovom poslu su čisti! Jakirović je također dao sebe 100% u svemu. Ponavljam, kad su shvatili da ih se zavlaci od nove pudlice odmah su otišli po Arbera.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    oh vidi, u godinu dana su prvi puta radili kako spada? nisu se dali zajebavati od Fiorentine jel tako ? ali su zato prošli transferni rok doveli 10 igrača od kojih je jedan na sreću upao u prvu momčad, trebamo im pljeskati na tome?
  • Ludovic IX
    9.2k
    Bara je lopov, pod ruku sa mamićem.. boli njega kurac za dinamo.. a očita i brekala jer da je brekalo htio, nema tog bare koji bi to spriječio. već bi bio u rovinju

Može on bit protiv gayeva, ali je peder u duši
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    jesu ti fino insajderi napisali da je Brekalo sve dogovorio sa Dinamom? Samo je ostalo pitanje sa Fiorentinom, ali mi nemamo novaca i ne znam kako ali pomirite se sa tom činjenicom. Sve ostalo su spinovi koji će maknuti svjetla reflektora sa nesposobne uprave
  • Blueshadow86
    3.7k

Jedan si od nekolicine koji ima konkretno i objektivno razmišljanje. :clap:
  • IstokKa96
    862
    Meni je iskreno svejedno hoce li Brekalo doci ili ne jer smatram da cemo i bez njega osvojiti naslov.

Kaj se tice kapitalaca, spominjala su se mnoga (ne znam po cemu kapitalna) imena koja ispod 3-5 mil. eura samo odstete ne bismo mogli osigurati sto je preveliki ulog za nas, a za potencijalnu 'štetu' u vidu neosvajanja naslova, a potrosenih novaca bi opet odgovarala Uprava.

Dakle, jeftinije pojacanje (smatram da ce Hoxha to biti) je dugorocno kvalitetnije od skupocjene zvijezde na ozivljavanju posebno kaj se spominje posudba bez prava otkupa.

Dobrodosao Arbere!

Hvala Josipe, hvala Andy i sretno Vam!
  • Doktor Kunić
    5.1k
    I prošli rok se nije trošilo sumanuto, meni osobno platit posudbu 600k i još plaćati plaću pol milje gdje na kraju ti taj isti igrač odlazi mi je bolesno. I još uz sve to, ruku na srce ne znaš kako će se isplatiti stim igračem sve to. Ovaj put palac gore upravi. A noga u guzicu Bari za sve poslove gdje pokušava nad Dinamom sebe uzdizat
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    tko će zbrojati plaće od dana dolaska do danas + odštete klubovima ( izuzev Maura i Krdžalića )

tu još fale Kulenović, Menalo i Marin

tV7PHxY.png

imamo ili bolje rečeno imali smo novaca, ali se radi kako se radi, ocjena upravi 1/10
  • plavac173
    2.6k
    Nitko ti ne pise za prijasnje prijelazne rokove vec pisu da su u vezi Brekala uradili sve sta su mogli.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Sve te odštete i plaće od prošlog roka do danas su 0(!) naspram prijašnjih godina i trošenja.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    radi li se o istoj sezoni iliti poslovnoj godini ako ćemo gledati čisto financijski? naravno da da, uz to dodajmo prodavanje Ivanušeca i Livakovića ispod cijene, ocjena upravi ipak 0/10
    ali neka, sanjin će uspjeti nekolicinu uvjeriti da ljudi dobro rade
  • plavac173
    2.6k
    uz to dodajmo prodavanje Ivanušeca i Livakovića ispod cijeneGražvydas Mikulėnas

To se slazem ali moras uzeti u obzir to da su obojica htjeli ic iz Dinama a pogotovo Ivanusec. I on i Livi su usli u ozbiljne nogometne godine i jednostavno tu nemas puno prostora za nesto vece.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Slažem se da u neke poslove nisu dobro odradili, ali moje mišljenje ovaj put sa Brekalom dobra odluka.
  • Orc123
    12.6k
    Malo ste svi previse nervozni jedni na druge ili jedni na sve.....doslovno je ovdje 100ljudi, 100 cudi kak se kaze...to je i najbolje od svega sto svi mislimo svojom glavom. Na kraju krajeva bit ce kako treba biti i sve se u zivotu dogodi s nekim razlogom. Svatko ima drugaciji pogled na neku situaciju i to je ok....bolje tako nego da smo ko partija....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.