• Ivdzo11
    7.5k
    Evo Arbera :blush:
  • din
    869
    Dinamo stavio video kako stavljaju kosovsku zastavu u svlačionici, Hoxha riješen!
  • Jaro
    10.5k
    jel on nije u fazi postajanja Albancem?
  • din
    869
    iskreno nisam to čuo ništa
  • Keyser Soze
    14.6k
    Bilo bi fantastično kad bi zbog krila Slaven Belupa koje ima 25 godina propao Brekalo, Monty Python.
  • Ban
    698

Istra je odličan klub za Vrbančića, ali i za još neke naše juniore. Igraju stilom koji bi klincima odgovarao.

Ne sviđaju mi se ovi postoci za posudbe koji se spominju, mislim da bi u tom slučaju najpametnije bilo pristupiti Rudešu za posudbe. Ako i dalje gaje ikakvu suludu nadu u opstanak oni bi sigurno prihvatili Vrbančića i možda Košćevića na suhu posudbu. To je ujedno i napad na Istru i njihove zahtjeve ako slučajno zatraže postotak.
  • Zagi
    10.5k
    Niti govora davati Vrbančića uz nekakve buduće postotke.
    To će onda ispasti jebeno skupo razvijanje.
    Flat cijena. Mali im je već sada pojačanje , a ne da oni trpe jer nam ga razvijaju.
  • Jaro
    10.5k
    negdje procitao (mozda i tu). Ugl, sretno mu i nek bude sve kontra onog kaj ja ocekujem...
  • hardek
    5.1k
    Zašto bi Istra uzela Vrbančića za ništa? Ispast neće jer tu je Rudeš, a u Europu isto neće. Doslovno mogu potrošiti preostali dio sezone za selekciju igrača i razvoj svojih igrača za sljedeću sezonu. Ponuditi im 5% na godinu, godinu i po sa obaveznim brojem utakmica i/ili odigranih minuta.
  • Praskaton
    4.4k
    istina on je njima vec sad pojacanje al sta oni imaju od toga? Ne ganjaju neki rezultat i izlet u europu jer su svjesni da je to nemoguce trenutno,ispast iz lige nece kraj ovakvog Rudeša tako da mislim da im je veci fokus na promoviranju igraca i nekoj zaradi na njima.

Iz njihovog kuta gledanja radije ce trpit svog igraca i njegove lose igre po cijenu rezultata nego nama razvijat igraca.
    Al da slazem se da ne trebamo pristat na 10%,trazit druge opcije..
  • Zagi
    10.5k
    pristupiti Rudešu za posudbe.Ban
    Mladina je na glasu kao ok trener, ne?
    Dosta je digao Dugopolje ako se ne varam.
  • Ban
    698
    Zato ga u tom slučaju treba poslati u Rudeš jer ga oni imaju razloga razvijati za ništa. Njima treba svaka ekstra kvaliteta koje se mogu domoći.

Dinamo ovih godina nije najbolje koristio širinu svog rostera. Trebalo je svim klubovima osim Hajduka posuđivati po nekoliko igrača koji bi njima bili stožerni i tako stvoriti razumijevanje da ako neki klub odbije razvijati našeg talentiranog juniora, isti će biti preusmjeren njihovom prvom konkurentu. Ovako imamo nekolicinu igrača koja samo trune kod nas na klupi i pada im cijena, a drugi klubovi se kokošare s nama za posudbe.
  • Zagi
    10.5k
    Ovo je prvi put da posuđujemo igrača tog kalibra još od Modrića.
    10% može vrlo lagano ispasti 3-4 m.

Toliko vjerujem u tog dečka.

Nisam ga htio hajpati dok još nije prešao u seniore ali meni je on u juniorima bolji od Baturine dok je igrao u istoj konkurenciji, a ima sve predispozicije da mu prijelaz u seniore bude potpuno bezbolan.
  • Mrvica
    4.1k
    Nisam primjetio da je objavljeno, nekakav teaser. :lol:
    https://www.instagram.com/reel/C14vfoConyo/?igsh=NTYzOWQzNmJjMA==
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Momci zar stvarno mislite da je isto razvijati se u Istri i Rudesu, kolikogod to sad zvucalo da usporedjujem klub zacementiran na 9. mjestu kako to volimo reci i Rudes koji valjda nema nijednu pobjedu u HNL i koji potpisuje koga stigne pa cisto da se probaju izvuci? Vrbancic moze postati dobar igrac i recimo neki %-tak bi bio korektan i prema Istri koja se vec pokazala kao pouzdana za razvijanje nekih igraca (na prvu mi samo padaju Sutalo i Beljo, ima ih jos). Vrba u Istri moze lako moguce igrati stalno i igrati za neke pobjede za razliku od Rudesa koji je rang druge lige i po meni je to neusporedivo mala razlika izmedju ta 2 kluba. Sta Vrbancic moze tocno pokazati u Rudesu koji je dao 7 golova do zime u ligi? Nekako mi je logicnije posuditi ga Istri, veci prostor za napredak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.