O čemu se radi? Možemo imati dva tiera članstva, ajmo ih zvati plavo i zlatno: — Bosskovitz
Taj zaključak koji se nameće je da postoji veliki broj Dinamovaca koji su ležerni navijači i koji žele biti članovi kluba, što zbog pripadnosti, što zbog popusta, što zbog tih par utakmica na koje mogu ući besplatno - ali ih uopće ne zanima demokratizacija kluba, odnosno sudjelovanje u upravljanju klubom i slično — Bosskovitz
A mnogima je to bitnije nego izbori. — Mali dioničar
stava sam da onda dobivaš stav da "ako imaš para možeš glasati" — mali M
Tvoj prijedlog je uvesti strogiji imovinski cenzus za glasače. — kibic
Naime iako mi online piše da mi članstvo ističe 31.1.2024, na članskima kao datum produženja stoji 13.1.2023. Koje sam k sreće bit će neki bug, ispisat će me 13.1 i popušit ću priliku da sam svoj doprinos na prvim izborima ikada najdražeg nam kluba. — Rakovica1986
↪Mali Zeus ma da, ali mene muči ona šema što se spominjalo neprekinuto članstvo da me nebi ispisalo. — Rakovica1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.