Da budem iskren, nisam bio neko vrijeme na forumu jer mi ne odgovara da na Dinamovom forumu moram čitati toliko mržnje o simbolima mog rodnog grada uz koje osim Dinama spadaju i Končarevi tramvaji i ZET. — Patak
A ne odgovaraju mi ni tekstovi koje bi potpisao svaki četnik a koji se tu postaju. — Patak
Nisi pokazao nikakav, ali baš nikakav dokaz o lošoj kvaliteti Končarevih tramvaja, ni ti ni itko drugi. — Patak
Voze već dvadesetak godina Zagrebom, a meni su lijepi kao i prvi dan kad sam ih vidio. — Patak
I ne vidim da se baš kvare kad se i o tome priča. — Patak
bitno da ti nisi zadojen politikom i ideologijom — Cif
To kaj nitko u Srbiji nije u stanju tako pisati o Srbiji, kao kaj nitko u Srbiji nije u stanju prihvatiti srpske zločine — Bosskovitz
"LOŠI su, kvare se i sve živo na njima crkava", opisuje šef Sindikata radnika ZET-a Neven Brnjas niskopodne tramvaje proizvedene u Končaru 2010. godine. Prva serija takvih niskopodnih tramvaja proizvedena je 2005., a druga serija TMK 2300 Zagrebom vozi 13 godina." — Bosskovitz
Ali to ne znači da ne trebamo biti kritični prema njoj, pa ponekad i ironični i satirični. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.