• Ivdzo11
    7.5k
    Čitam malo violine portale, po najavama Brekalo sutra ne bi trebao startati, čak će Italiano na lijevo krilo staviti lijevog beka Parisia...
  • Ban
    698
    Parisi ga je i u prošloj zamijenio na krilu.
  • diebalo77
    268
    Sportske novosti pišu da Brekalo ipak dolazi
  • OsamŠest
    5.7k
    Sportske novosti pišu da Brekalo ipak dolazidiebalo77

U 21h će raspakirati kofere.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Nisam oduševljen Hoxhom, ali ajmo reći da takav tip igrača nemamo i da je fizički dosta moćan.

Ako može pružati redovno (ili barem često) partije poput one protiv Rijeke ili recimo dinama na Maksimiru gdje se mene osobno dojmio, bit će koristan. Pa sretno!
  • plavac173
    2.6k
    a kad vidim ove četiri face, poprilično sam siguran da od Brekala apsolutno ništa.austrijanac

Ako Brekalo dodje samo im se moze cestitati na odlicnom prijelaznom roku, konacno.
  • CastAway1986
    3.3k
    Kako doznajemo, Dinamo će za Hoxhu platiti Slavenu odštetu od milijun eura uz 15% od sljedećeg transfera, ali i trajno u klubu iz Koprivnice ostaviti svog nogometaša Mateja Šakotu, igrača koji trenutno tamo igra na posudbi.

Index piše
  • Armagedon13
    959

Članak iz tiskanog izdanja Jutarnjeg(od jutra)
  • Orc123
    12.4k
    I SN imaju malo info iz Dinama i ako imaju onda je to vecinom Olivari i Juranovoc....
  • NB86
    16.9k
    Meni nije jasno odkud svima da je sakota na posudbi tamo, ja kolko znam on je pod ugovorm sa slavenom
  • NitkoBitan
    28.4k
    Ako je tako onda puna saka brade. Ne postoji bolji igrac na trzistu kog mozemo dobit za tu cijenu na poziciji lijevog krila. A sad ocemo li njega koristit u prvoj postavi, kao zamjenu, dovest jos bolje lijevo krilo (Brekala ili nekog treceg)... to je vec drugi par rukava.
  • gledatelj
    948
    Ovaj novi Japanci bi mogao proći cijele pripreme i odigrati par tekmi pa će ga tek onda predstaviti očito.
  • Zagi
    10.5k
    Meni nije jasno odkud svima da je sakota na posudbi tamo, ja kolko znam on je pod ugovorm sa slavenomNino Bule

I Čavlina je sa Lokomotivom.
    I Janković sa Rijekom.

Ilitiga, to ne znači da ne polažemo/nismo polagali prava na njega.
  • Lynx17
    4.3k
    U 21h će raspakirati kofere.OsamŠest

Opet problemi u pm...

giphy.gif?cid=6c09b952p52s2k3scrq9j4uyb5t114g9wvbcku4kadau1v2m&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g
  • Ivdzo11
    7.5k
    to izgleda nije nikome jasno... I Slaven ga je predstavio kao novog igraca do 2026...

Nadam se da su i Stefulja ugradili u ovom dealu :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.