Sami izbori će “galvanizirati” jedan dio navijača i ja nisam od onih koji se snebivaju da curica u fan shopu ne zna koga se i što na izborima bira — Mali dioničar
Ali opet je zona prva na crti kada treba pljuvati te iste navijace, zato sto dolaze samo na velike tekme, zato jer im smeta grozan stadion, cijena karte od 180kn protiv Rudesa. Prvi na crti kada na tribini koja ne kosta 180kn dodu obicni navijaci koji nisu ultrasi i koji ne navijaju 90min, i kada ne nose crnu obleku ili kada se hoce slikati za uspomenu. — jedan u nizu
zona prva na crti kada treba pljuvati te iste navijace, zato sto dolaze samo na velike tekme — jedan u nizu
jako puno ljudi sa zone je pomoglo da dodu navijac — jedan u nizu
Da, jako puno ljudi sa zone je pomoglo da dodu navijaci. I cijenim to i samtram da tako i treba biti. Ali dobar dio je pljuvao po ljudima bez clanske. Dio ljudi je pljuvao po njima, i dao im clansku da kupe ulaznice, mozda zbog toga jer su htjeli da napunimo stadion, ne znam. Ali ako pomazes cemu onda pljuvanje? — jedan u nizu
Ali ako ces generalno gledati, kao netko tko prvi put cita zonu — jedan u nizu
Mi bi da dodu ljudi, da napune stadion, a onda kad napune svejedno pljujemo kako su to navijaci koji dolaze na derbije i eruopske tekme. — jedan u nizu
jako puno ljudi sa zone je pomoglo da dodu navijaci. I cijenim to i samtram da tako i treba biti. Ali dobar dio je pljuvao po ljudima bez clanske — jedan u nizu
Ovo nije pljuvanje već činjenica… Sta bi netko trebao reci svaka čast, vidimo se za 3 mjeseca kad opet bude trebala karta, dotad odmorite? — Bosna86
Sta mislis kako ce se to postici? — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.