• Joza
    645
    Ne znam jel spada u višak radne snage, ali slobodno mogu rec da osoba pod B) sigurno nije.
  • sanjinlego
    4k

Nije propalo, opušteno hehe
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kako to da još nisu predstavili japanca u pm? Nije valjda propalo... :rage:Droljo

Snimaju spot!
  • Peškaman
    7.4k
    Gazibegovića bi bilo dobro kupit,iz čistog razloga što mu je vrijednost između 3,5-4 mil eura.A dobijaš ga za manje od 2mil eura zbog zbog klauzule koja mu je postavljena u ugovoru.
  • Neki tip
    21.3k

Ne ide ni tebe ni tvog informatora osobno, informacije su curile i curit će, no brojnost rupa kroz koje izlazi ukazuje na to da ili previše ljudi u klubu znaju što ne bi trebali znati ili ne znaju držat jezik za zubima, a problem za jednu organizaciju je i prvo i drugo.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    izgleda snimaju cijelu Anime sezonu.
  • Jaro
    10.5k
    Ne znam jel spada u višak radne snage, ali slobodno mogu rec da osoba pod B) sigurno nije.Joza

Ako odaje klupske tajne onda je definitivno pod B)
  • Joza
    645
    Ma sve pet, ne zelim ulazit u tolike dubioze. Samo sam vam zelio malo zagolicat um kao sto je i on meni i nista vise.
  • Joza
    645
    Kaj onda da uklonimo sve insajdere i slicne persone?
  • Crni86
    12.8k
    https://www.24sata.hr/sport/novi-obrat-u-prici-zivkovic-19-i-popodne-trenirao-s-lokosima-956757

Smeta vec pomalo ova nasa neozbiljnost i nesposobnost ili rjesite nesto ili nemojte nista najvljivat i pustat informacije prema van. Umjesto da se Jakir i Sikic prepucavaju preko novina, sjednite dogovorite uvjete i gotova prica. Onda se mi cudimo kako su nasi nesposobni dogovorit neki transfer, a ne znaju dogovoriti raskinuce posudbe. Dva tjedna je od kraja polusezone, pocele su pripreme umjesto da je decko od prvog dana sa ekipom i da se sprema, on ce odraditi pripreme prvih tjedan dana sa drugom momcadi?!?!
  • NitkoBitan
    29.2k
    Inace bilo je vec rijeci o tome kako je neozbiljno i potencijalno opasno izlazit sa informacijama iz kluba pogotovo oko transfera. Nemres rec da znas nekog u klubu i da ti je rekao. Reci da si negdje cuo ili da ti je pticica sapnula pa nek si ostale misle jel pouzdano il ne.
  • Zagi
    10.7k
    Ak ti je netko nešto rekao, rekao je tebi. A ne tebi i tisućama ljudi na forumu.
    A jeste neki babe.

Fala na infu al daj nemoj ubuduće.
  • Joza
    645
    Da sam napisao negdje sam cuo ili slicne stvari opet bi bio napadan da ak nemrem rec izvor da ne pisem gluposti. Preosjetljivi ste postali i skacete na svaki post.
  • sanjinlego
    4k

Haha opusti se Joza, ovdje nije problem kad neko objavi mnogo važnije dokumente, uz to pošalje i portalima, ali je problem kad dobiješ sporednu informaciju o tome tko bi mogao doći ..
  • wolfgang14
    2.6k
    Preosjetljivi ste postali i skacete na svaki post.Joza

doslovno, ekipa je zabrijala :lol: hrpa pesimista koja samo gleda kog će posrat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.