• Facke
    6.3k
    Ja se nadam da su ga nasi dobre scouterali. To kaj sam videl je da ima brzine i da zna kombinerati. Tehnicki nije los. A to nami treba. Levi bek koji prema napred ima igru , koji zna igrati ofenzivnu ulogu. Po meni i tomu kaj sam videl je bolji od Iaga kojega se spominjale u ljetu. Ak bu imale slicen Kaneku kaj se napadacke igre tice to bi bile vrh. Same ta njihova motoricnost i eksplozivnost bi HNL ekipama delati pune problema. Kaj se pri Kaneku vec i vidle.

• plavac173
    2.6k
    A tko je napisao o mogucem dolasku gazibegovica u dinamo?
  • Peškaman
    7.4k
    Iskreno mislim da Živković može biti u rotaciji, mislim da su Jakiru dva glavna stopera KTC i Perić.
  • plavac173
    2.6k
    Nije gramaticki tocan prijevod ali iz talijanskih medija:

U biti: Fiorentina se posljednjih dana okomila na Karlssona predloživši Francuza, s obzirom na to da će Brekalo vjerojatno u zagrebački Dinamo te da je Kouamé, Talijan, multitasking i samim tim koristan igrač. Piše La Gazzetta dello Sport.

https://www.fiorentina.it/gazzetta-proposto-scambio-tra-ikone-e-karlsson-no-per-ora-del-bologna-ma-thiago-motta/
  • Mihaljević
    13.3k
    Bit će Perković - Theo - Živković - Rile/Gazibegović/Ili neko drugi , dok se Ogiwara ne privikne.
  • Thompson
    52

Malog treba odma gurnit u vatru i Perića posjet na klupu lagano.
  • Peškaman
    7.4k
    Pa da se napravi isti problem kao i s Boškom,napravi jedan ili dva kiksa i odmah dođe na metu navijača,bolje ga je dozirati.
  • Ban
    698
    Mislim da Perković treba igrati stopera jer je najprogresivniji sa loptom u nogama i najjači u duelu. Ne vjerujem da će se to desiti, mislim da je Jakiru Perković zadnji u stoperskoj rotaciji.
  • Mihaljević
    13.3k
    Živković je odličan stoper, kikseva će bit, kikseva je bilo i kod Joška, J. Šutala itd... Treba ga istrpit, ako ništa bar će mu cijena skočiti. I Perić, i Boško su kiksali dosta puta, vjerujem da je Žile tehnički bolji od obojice.
  • Thompson
    52

Ja se slažem s tobom da bi bilo idealno pronaći mjesto i za Perkovića i za Živkovića u prvih 11 jer su nam najveća perspektiva u obrani i na njima se može dobro utržiti, kome prodati Perića, Theophila itd
  • San Lorenzo
    19.9k
    Živković - Perković...to je stoperski par kojem se nadam na proljeće...mi valjda 90% utakmica probijamo bunkere i trebaju nam stoperi koji mogu pokrenuti napad, povući loptu preko centra ako treba...kad vidim Teofilove duge lopte ili Perićeva dodavanja gdje lansira projektil u jaja onome kome je lopta namjenjena, izgubim apetit za sljedeća tri dana.
  • Mlađi referent
    13.5k

Dodaj još Zagorca na golu i imaš 30 posjeda po tekmi koje predaš protivniku bez ikakvog razloga

Morenu sretno, vrlo hrabro od Jakira i nadam se da će upalit.
  • Šteco
    990
    Osvrnut ću se kratko na transfer Živkovića... Najveći problem koji tu vidim je što mislim da će on Jakiru vjerojatno biti četvrta opcija. Dojma sam da će prije igrati s Riletom na stoperu, a dok god je situacija na tablici ovakva.

Najbolji primjer tome je Perković, koji kad god je igrao - odigrao je solidno, ali opet dobija prilike na kapaljku, a napredak je moguć samo u kontinuitetu.

Osobno, krenuo bi u novu polusezonu s parom KTC - Živković, pa povremeno miksao. Uz njega najbolje može napredovat. Ali, neka "institucije" rade svoj posao, samo da Živković na kraju ne izgubi polusezonu.
  • Ban
    698

Zato cijelo vrijeme navijam za povratak Nevistića na jedinicu. Užasno nam pate otvaranja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.