• Ban
    698
    Pa već imamo Krdžalića u Loksi i ništa ne igra, najbolje da im još jednog pošaljemo.
  • Droljo
    18.7k
    kreše se proračun maksimalnoCommon Sense

I nek se kreše. Moramo imati sto puta jaču momčad sa dosadašnjim proračunom. A drmić nek si ga pljuga.
  • Crni86
    12.7k
    slazem se, ali to se treba razrijesit sad odmah na proljece. Razumijem da je jos puno vremena do ljeta i da Petko ne moze tek tako prelomit to ali mi moramo zastiti svoje interese. Mi u lipnju mozemo preko noci ostat bez njega a svi smo vidli da licimo na drugoligasku ekipu bez Petka. Ja isto vjerujem da se Petku nejde, mozda je i to vise osiguranje bilo Petku ak se nastave sranja i pizdarije u klubu da moze samo dic sidro, povratkom ademija, malo jacim ugivorom i kompetetivnom ekipom vjerujem da bi Petko ostao.iVjerujem da cemo titulu osvojiti, ali moramo i vec sada pocet spremat ekipu za novu sezonu.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    slažem se, treba pripremati momčad za novu sezonu. Postoje igrači kojima na ljeto istječe ugovor i s kojima se smije početi pregovarati za besplatan dolazak na ljeto (eventualno provizija za transfer) i na taj način bi mogli osigurati npr. 2-3 pojačanja koja dolaze za minimalne troškove, vratimo Čavlinu i otkupimo Kaneka, Ogiwaru i Brekala te bi u toj situaciji već prije početka prijelaznog roka imali definiranu ekipu. Kasnije se može dovesti nekoga u slučaju prodaje nekog prvotimca.
  • Crni86
    12.7k
    bilo bi zanimljivo vidjet kolko smo trosili u one prve dvije sezone kad je Bjelica doso i kad smo ostvarili dva velika uspjeha. To je negdje otprilike nas realan budget. Jer po ovome i sta se pricalo kad se spominjala opcija b kod financiranja, pa dinamov budget ce uvijek ovisit o rezultatu u europi i prodaji igraca i nije to samo kod nas tako brojni klubovi u nasem rangu tako funkcioniraju, to sta je netko izvlacio lovu preko nekih transfera zadnjih par godina i gdje si nekim igracima dao milijune a ne mogu igrat hnl je drugi problem. U svakom biznisu je sve rizik, samo pravi biznismeni znaju upravljat tim rizikom te povuc poteze kako bi ih smanjili te ostvarili svoj cilj, a mi ocito imamo ljude koji su svjesni da nemaju prave kompetencije.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Za one kojima još to nije jasno, kreše se proračun maksimalno,Common Sense

Krešemo budžet tako što dovodimo igrače koji nam ne mogu pomoći.

Na ljeto je dovedeno 10 igrača od kojih nam 8 nisu pomogli doslovno ništa.

Bernaeuer, Sosa, Mykha, Ademi, Halilović, Kačavenda, Stojković, Kule.

Jedini koji su imali pozitivan utjecaj na momčad su Theo i Kaneko, ali tek pred kraj polusezone.

Ne štedi se tako da gomilaš igrače koji nemaju kvalitet za Dinamo. Ademija tu mogu izuzeti jer pomaže na druge načine i Stojkovića mogu izuzeti jer je bio peh sa ozljedom, ali je novac na ovih ostalih 6 igrača doslovno bačen u vjetar.
  • Common Sense
    1.2k
    Slažem se, postali smo kao Man United, dovode se igrači stihijski, bez jasne vizije i kriterija. Igrači se masovno gomilaju i preplaćuju. I to nije samo ovaj zadnji prijelazni rok, već to traje zadnjih par sezona. Sve je to odraz lošeg rada uprave i loše unutarnje organizacije kluba.
  • Neki tip
    21.3k
    postali smo kao Man UnitedCommon Sense

Jebate, pa ovo bi trebalo djeci u školama pokazivati kao primjer važnosti konteksta vremena. :ok:
  • Crni86
    12.7k
    slazem se da ali kad krenes otkupljivat ove koje si naveo (kaneko 1m, ogi 700k i za brekala ne znamo kolko ce bit otkup ali ajmo rec 3m) tu si vec na 5 milijuna, otkup cavline je navedeno da ce nakon jedne sezone bit 750k da svakom sezonom raste za 250k. To je vec 6 milijuna eura. Ako dovedemo brekala uvjeren sam da nejdemo u otkup vidovica, a nadam se ni kacavende. Trebalo bi ciljat igrace ovako kao sto si reko kojima isticu ugovori, te mozda iskoristiti zbivanja (do kojih je nazalost doslo) u Izraelu. Onako smo tamo navodno vec gledali neke igrace, Macabi je igrao EL ove godine. I nadam se da ce se postavit kvalitetna scouting sluzba pa cemo na vrijeme reagirat i dovoditi igrace kao sto smo cini mi se 2018. ( dilaver,ktc, orsa, petko, kadzior itd).
  • Mali Zeus
    18.8k
    Bernaeuer, Sosa, Mykha, Ademi, Halilović, Kačavenda, Stojković, Kule.marcio amoroso

Bemti kad to ovak vidiš dođe ti zlo. Iako Halilović mi se čini ok igrač kojeg bi trebalo više koristiti, no svejedno.
  • marcio amoroso
    43.5k

Halilović je bio debela rezerva u jednom Heerenvenu, a u ovom Dinamu se ne može izboriti ni za rotaciju. U 8 najtežih utakmica polusezone valjda nije dobio jednu jedinu minutu.
  • Mandelinho
    685

Po meni se ni za Mykhu ne moze reci da je stihijski doveden. Budimo realni njegov CV je obecavao, i tko zna kako bi se stvari odvijale da je doveden u neko drugo vrijeme.
  • plavac173
    2.6k
    Realno da, za Mykhu smo svi mislili da ce bit pojacanje, ne mozes sumnjati kad mu vidis CV klubova ali jbg bio je los
  • Orc123
    12.6k
    Za neke nemremo sa sigurnoscu rec da su losi kad nisu dobili ni prave prilike. Realno i neki top igraci se ne uklope u top klubovima. Istina je da se skrtarilo i da su se dovodili alibi pojacanja koja to nisu. Neki su mogli posluziti za rotaciju ali nisu se znali iskoristiti. Neki jednodtavno nisu sjeli treneru jer su prije dovedeni. Isto bi bilo sa Kanekom da mu se nije desila Loxa i da nije golom spasio guzicu Jakiru. Tek kasnije kad je dobio kontinuitet se vidjelo da je nepravedno zakinut za minute. Ja sam siguran da je Max dobio kontinuitet ko Sutalo da bi se izborio da bude 2.-3. stoper ....jbg ima mana ali ima i vrlina. Nadam se da ce ovaj peijelazni rok napraviti dobar posao, mislim da Ogiwara dobar pocetak!
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    (kaneko 1m, ogi 700k i za brekala ne znamo kolko ce bit otkup ali ajmo rec 3m) tu si vec na 5 milijuna, otkup cavline je navedeno da ce nakon jedne sezone bit 750k da svakom sezonom raste za 250k. To je vec 6 milijuna eura.Crni86

Realno nesto trebas i uloziti ako zelis rezultate. 6 milijuna nama ne bi trebao biti toliki problem jer ce samo Baturina otici za 20 u najboljem slucaju (realno i manje ovisno o formi). Ne mozes bas dovodit ni igrace po 500k i ocekivati europske lige, setanje ligom itd., ispadamo kao tovari onda koji samo besplatno dovode a nista. Mislim moze se i s tim uspjeti nesto ali treba se tu stosta poklopiti, ono od 2018. recimo je bas ispalo brutalno kako se poklopilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.