• Georg Koch
    6.3k
    pa eto, po tome ne bi. Mada mi zvuci malo mizerno sve to. Tko zna koliko ima istine u svemu...
  • San Lorenzo
    20k
    Bome, Fiorentina onda mora dobro promisliti što joj je isplativije. :confused:
  • Maximo
    799
    haha...malo komično zvuči, sad će se još javit hajduk, koji bi da fiorentina njemu plati 500k i da brekalo potpiše ali da on njima plaća...
  • crohnl
    29
    Ako dolazi Zivkovic to bi znacilo i da Bernauer odlazi?

Peric,Zivkovic, Perkovic i Theo + ozljedeni Sutalo
  • Common Sense
    1.2k
    Da, napisao sam prije par stranica. Ako bude dovoljno stopera, Bernauera šalju na posudbu.
  • emilperska
    11.1k
    Ako se ovo s Brekalom realizira plus Zivkovic za stopersku sirinu (mozda i starter) da ne raubamo Rileta, napravljen je vrhunski posao sad na zimu.

Ali na ljeto ce trebat otkupit 2 japanca, Breksija (Vidovica ocito ne) i uz to i dalje radit na jacanju momcadi jer Petko vjv odlazi, a posto cemo i dalje funkcionirat kao import export, realno je i da Baturina ode na ljeto. Tako da uz ova 3 otkupa, falit ce jos barem 3 jaka spanera za LP.

Ali ajmo prvo Brekala potpisat i naslov osvojit :)
  • CastAway1986
    3.5k
    ja bi ga onda prosljedio u Lokose isto tako i Sučića koji bi onda imao cijelu polusezonu igranja HNL-a
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ja sam uvjeren da će Živković ako dođe bar prvih par utakmica igrati na desnom bočnom.

Da se danas moram kladiti na početnih 11 protiv Lokosa rekao bih da će to biti ovako:

Zagorac- Živković, Theo, Perić, Perković- Mišić, Bulat (Ademi, Bulat, Ljubo), Baturina- Kaneko, Brekalo, Petko
  • plavac173
    2.6k
    Jel igrao desnog beka koliko?
  • emilperska
    11.1k

Znao je uletavat, ali nije bek. Nesto kao Perkovic lijevo..
  • marcio amoroso
    43.5k

Je, igrao je u Lokomotivi par puta i bio je ok.
  • Crni86
    12.7k
    ak za 500k dobijemo Brekala na pola sezone to je dobar posao. Jos ako se dogovori i otkup do max 2,5 mil. moze se rec da je odraden vrhunski posao.
    Po meni smo jos uvijek deficitarni i na poziciji ljevog beka, doso je Ogi ali nemamo zamjenu, pa neka se onda bar neki junior povuce pa da smo poduplani na toj poziciji. I od svih ostalih pozicija me najvise brine napadac ako Petko stvarno ode na ljeto, zbog njegove vaznosti mi jednostavno moramo nac zamjenu za njega vec sada.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Lokomotiva mi izgleda dobro popunjena u vezi, ne znam baš koliko je pametno slati veznjaka u Loksu u ovome trenutku. Imaju oni Mudražiju, Marića, Bubanju i Krivaka koji okupiraju pozicije u vezi. Doduše, Bubanju pokušavaju prodati već 3 prijelazna roka, možda napokon uspiju, ali svejedno im je prioritet razvijati njihove igrače. Ne slažem se da bi Sučića trebalo slati na posudbu, on je jedina prava šestica koju imamo. Postao je rubni prvotimac i vezni red nam izgleda dobro kada su on i Mišić u paru.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ja se nadam da bismo ga mogli zadržati na valu dobre atmosfere ako osvojimo naslov i ako ćemo imati jaku ekipu s Brekalom i Kanekom na krilima za napad na Ligu prvaka. Da se mene pita, na ljeto bih mu dao Drmićev ugovor, prema špekulacijama 1.2 mil, dao bih mu 1 mil. za potpis jer prava zamjena za Petka ne košta sigurno manje od 5 mil. i još bih mu dao bonus od 500k ako uđemo u Ligu prvaka. Mislim da je to realno i izvedivo, Petko mi ne izgleda kao tip koji bi išao samo zbog para, imao je i prije bogatije ponude pa nije išao, a i pametan je on. Jedino na što ne bi ostao imun je vjerojatno poziv nekog kluba iz lige petice iz gornjeg doma tablice, ali mislim da takvi klubovi neće biti previše zainteresirani jer je on specifičan tip igrača i teško da će bilo koji klub iz lige petica igru prilagođavati njemu. Ako ne osvojimo naslov prvaka, onda možemo zaboraviti na ostanak Petka.
  • Common Sense
    1.2k
    Ništa od Lokomotive. Šikić ne želi preuzimati ni dio plaće za posuđene igrače. Igrača na posudbi kompletno plaća Dinamo. Za mlade igrače to nije neki trošak jer ti ugovori nisu visoki. Za Bernauera će se tražiti neki klub koji bi preuzeo njegovu plaću tijekom posudbe i imao opciju otkupa.

Za one kojima još to nije jasno, kreše se proračun maksimalno, a ono malo love što će se potrošiti uložit će se u lijevo krilo. Drmiću je ponuđen sporazumni raskid ugovora s određenom otpremninom što je on odbio, njemu je draže sjedit na klupi nego negdje igrat i trošit koljena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.