• Izet Hajrović
    6.3k
    Drmić na koljeno godišnje troši 100k eura, a maksimalna godišnja plaća koju Rijeka želi i može dati je oko 300k, Selahi traži 420k za produljenje ugovora i ne žele mu to dati. Ako je Rijeka u takvom rangu plaća s budžetom od oko 12 mil., onda možete zamisliti kakve su plaće u Varaždinu s budžetom od oko 3-4 mil. Jedino ako Drmić želi praktički volontirati jer se u startu trebaju uračunati njegovi troškovi zbog koljena. Čudim se da smo ga uopće doveli jer je Smolčić u podcastu rekao da mu je često naticalo koljeno nakon utakmica te bi morao vaditi tekućinu iz koljena i nije trenirao po 3 dana nakon utakmice.

Isprike ako sam krivo shvatio upute za navođenje linkova. Vrijednosti koje sam naveo za budžete klubova su okvirni, moja procjena.
    Linkovi:
    Drmićevo koljeno
    Selahijev ugovor
    Podcast sa Smolčićem
  • Peškaman
    8.3k
    Jedino što raduje je to što mediji nisu ni za lijevog beka pogodili dok nije bilo pri kraju pa se nadam da je ista stvar i s desnim bekom ako ga uopće tražimo.
  • Captain America
    20.4k
    za desnog beka nije isplivalo ni jedno jedino imeMaximo

Ogiwara je isplivao zahvaljujući japanskim novinarima i očito se radi u tišini.

Čudim se da smo ga uopće doveli jer je Smolčić u podcastu rekao da mu je često naticalo koljeno nakon utakmica te bi morao vaditi tekućinu iz koljena i nije trenirao po 3 dana nakon utakmice.DAVID03

Top odluka je bila dati milijun i pol eura godišnje igraču s ovakvim zdravstvenim kartonom. Još dok sam bio na snetu su Riječani pisali o ovome tako da su tutleki u upravi sigurno bili upoznati s tim.
  • Crni86
    18.1k
    nisu pogodili jer se krenulo u realizaciju zadnja tri dana, a imali su tocne informacije da se pregovara oko onog albanca iz rusije i oko poljaka to je i Jakir reko.
  • Ivdzo11
    8.7k
    ujutro ide objava "Germanijak doznaje: Nista od Jusufa"
  • Zagi
    13.5k
    "Germanijak ekskluzivno doznaje: Nista od Jusufa"Ivdzo11
  • CastAway1986
    4.7k
    gdje je dao intervju da ne želi u Dinamo?
  • Peškaman
    8.3k

Kada ga se spominjalo prije mjesec dana izašlo je negdje,ne mogu se sjetiti točno tko je objavio.
    Uglavnom,u smislu da očekuje i da ga zanimaju ponude iz liga petica.
    A evo i gol.hr upravo objavio da je bio na dočeku NG :D
  • Noel
    17.6k
    Manje više Jakirović je danas rekao baš sve. Brodić napadač stigao. Stigao je Ogiwara lijevi bek. Lijeva krila Brekalo i Xoxha radi se na oba. Živković stoper će se priključit pripremama. Ostalo je to famozno 6. pojačanje. Jedna nepoznanica. Desni bek. Živo me zanima ko je to i na kojem tržištu. Japanac siguran sam da nije. U HNLu ne vidim pojačanje na toj poziciji. Baš me zanima..
  • Georg Koch
    7k
    Već se neko vrijeme priča o mogućem povratku Josipa Brekala u Dinamo, a nakon što je Sergej Jakirović jučer priznao da se na tome radi, pojavila se i informacija o tome kako točno Dinamo radi na tome. Naime, Corriere dello Sport je objavio da Brekalo bira izmešu posudbe u Dinamo i posudbe u Bolognu te da će mu utakmica protiv Sassuola za vikend biti zadnja za klub iz Firence.

Lokalni mediji u Firenci tvrde isto, ali pojavila se i informacija o tome što je Dinamo točno ponudio za tu posudbu. Hrvatski prvak bi posudbu platio 500 tisuća eura uz opciju na kraju sezone otkupi Brekalov ugovor, ali da u tih pola godine ne mora plaćati Brekala. Bologna pak nudi posudbu koju ne bi platila, a ne bi ni otkupila Brekala te također ne bi preuzela dio plaće.

Izvor: Index
  • Mali Zeus
    20k
    Znači Bologna ne bi ništa. :D
  • Georg Koch
    7k
    pa eto, po tome ne bi. Mada mi zvuci malo mizerno sve to. Tko zna koliko ima istine u svemu...
  • San Lorenzo
    23.6k
    Bome, Fiorentina onda mora dobro promisliti što joj je isplativije. :confused:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.