• Crni86
    12.8k
    upravo to, jos su se na to nadovezale ozljede. Rile kad dobi kontinuitet uz kvalitetnog stopera uz sebe ce s kanekom po desnoj strani i dalje raditi dar mar.
  • Nogo
    8.5k
    Napisao sam vam za Selahija pred koji dan.
    Želi ići u ligu petice. Odbio je ići u Ameriku jer je Rijeka dobila konkretnu ponudu.
    Ako propadne to onda smo mu i mi sigurno opcija.
    U međuvremenu je promjenio i menađera (onaj koji nije došao na pregovore s Miškovićem).
  • mali M
    8.1k
    Imali smo baš nekoliko za redom loših transfernih rokova... po meni se u tih zadnjih par loših transfer politika najviše pogriješilo sa "unutarnjim rezervama" jer je to uvijek značilo kompromise i stavljanje igrača na neprirodne pozicije. Zato je jako važno da ovo odigramo pametno jer sa dovođenjem deficitarnih pozicija odmah možeš vući maksimum iz ostalih koje si do sada žrtvovao...
  • CastAway1986
    3.5k
    misliš da nema šanse da Selahi potpise recimo za tovare?
  • Bruh
    1.1k
    ak se to dogodi bit će još fascinantnije gledati jadranski derbi
  • Ivdzo11
    8k
    A prema informacijama Germanijaka, Antonija Marina rado bi u svojoj momčadi vidio Zoran Zekić. Trener Osječana iznimno cijeni mladog Marina i vjeruje da bi on na OPUS Areni mogao pokazati kvalitetu, kao što je lani pokazao na posudbi u Rijeci. Ako bi dobio kontinuitet, trenerovo povjerenje... No, istovremeno očekuje se i ponuda iz inozemstva, Marin je i dalje zanimljiv tržištu, pogotovo jer će na ljeto biti slobodan igrač. Bilo je već i prošlog ljeta upita i ponuda iz jakih nogometnih liga, sad bi taj interes mogao i rasti, ne sumnjamo da će Antonio ubrzo pronaći novi klub. Pitanje je tek, kako će se Dinamo postaviti u pregovorima, hoće li mu izaći ususret i pustiti ga besplatno ili će ipak tražiti neku odštetu za tih zadnjih pola godine ugovora.
  • Ban
    698
    Vjerojatno bi se lakše nametnuo kod nas nego kod njih pored žapera. Nisam siguran koliko je on zadnji vezni za nas jer ga u Rijeci lopta dosta zaobilazi, ali ne bih imao ni ništa protiv da ga uzmemo.
  • Ban
    698
    Nek pošalju Bukvića za Zagreb i uzmu si Marina, svi sretni.
  • Nogo
    8.5k

Vjerujem da ne pogotovo u ovom roku. Ona varijanta da im on dođe na ljeto kao Žaper isto sumnjam. Ponavljam da želi van iz naše lige u ligu petice.
  • CastAway1986
    3.5k
    ma radije mi njima Menala Marina i Kulenovica oni nama Miereza
  • Ban
    698

Bukvić je meni najzanimljiviji igrač u Osijeku. Mrcvare ga tamo i čini mi se da Zekiću nije baš po volji. Ova trampa koju sam predložio možda uopće nije nerealna.

Odmah u jednom dobijemo i zamjenu za Kaneka i zamjenu za Ogija. Bukvić bi nam bio odlična rotacija.
  • Nogo
    8.5k
    Bojim se da će za desnog beka biti netko iz naše lige (neka trampa, posudba...).
  • Ban
    698
    Bilo bi glupo prodavati Mohu prije ljeta jer ne možemo prijaviti toliko igrača za Konferenciju. Jedino ako misle da nam Mikić sa 16/17 godina bude u europskoj rotaciji sa Riletom.
  • San Lorenzo
    20k
    Bojim se da će za desnog beka biti netko iz naše lige (neka trampa, posudbaNogo

Gledam rostere i baš nitko mi ne izgleda kao upgrade u odnosu na ovo što imamo...eventualno Veiga, ali taj se lik igra nogometa, defenzivno smiješan.
  • NB86
    16.9k
    Za marina ne mozemo nikakvu odstetu trazit, 6 mjeseci ugovora i vjerovatno 200k eura place, mozda malo manje, molit se bogu da ce pristat na manju placu u osijeku i otic besplatno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.