Što Savez ima sa sličicama Hrvatske nogometne lige?↪Mali Zeus Što ima Savez sa tim? — The Undertaker
↪Mali Zeus Pa objasni. Jasno mi je da su prodali prava ali kakve veze imaju sa distribucijom i količinama? — The Undertaker
Buraz neki dan prošao slavonsku rutu Osijek, Vukovar, Đakovo, Našice, Slavonski Brod i Požegu i nije uspio kupiti niti jedan jedini paketić sličica. Bio je na različitim prodajnim mjestima, od trgovina do kioska i ništa. Uspio je na kraju pronaći spas u nekom selu, gdje je gospodična u Boso trgovini imala dostupno 'čak' 60 paketića. Zove me i pita koliko da uzme - odlučio sam biti sebični šupak i rekoh bez oklijevanja - sve! Žao mi je drugih, ali morao sam zadovoljiti svoju potrebu jer prije toga desetak dana nisam uspio kupiti ni paketić. :meh: — Eduardo
Ja baš imam informaciju iz centra grada kako roba stiže danas popodne :chin: — rob ljubavi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.