• Dinaminjo
    1.8k
    Ne bi li dovodenjem lijevog krila Vidovic bio zdrava konkurencija Baturini?
  • Olmic
    5.5k
    iskreno mislim da Dinamo je 50/50 za otkupit Vidovica
  • Crni86
    18.1k
    bi za 4 milijuna eura, a iskreno do sad nisam bas nesto uvau vidio da zagovaram njegov otkup. Pogotovo jos vise kad uzmemo u obzir da na istoj poziciji imamo naseg Vrbu.
  • Kaktus Car
    1k
    Imao je Dinamo i rješenja za desni bok i to barem dva - Špikića i Menala pa je doveden Kaneko.Mali dioničar

To baš i nije ista stvar. Špikić i Menalo nisu igrači za prvih 11 Dinama i nije teško biti pojačanje u odnosu na njih. Tako da dovođenje Kaneka nije bio nikakav rizik i bilo je jasno da je to dobar potez. S druge strane na Wakizakinoj poziciji igraju dva možda i najtalentiranija igrača koja obojica trebaju minute, kontinuitet (i dobrog trenera).

Puno veći prioritet mora biti lijevo krilo, stoper i kvalitetnije pojačanje na mjestu Bulata/Ljubičića nego još jedna desetka.
  • Crni86
    18.1k
    upravo je Baturini i trebao neko poput Japanca da mu da predah ove sezone, Baturina je izrauban ove polusezone i imao je minimalno odmora sto je i rezultiralo stalnim bolestima pred kraj iste. Ne znam na kojeg drugog igraca aludiras, ali vjerojatno Vidovica koji nije jos nas igrac i iskreno bolje je dovest japanca za milijun i ulozit ostalih 3 u brekala nego potrosit 4 milijuna eura na vidovica po onome sto je do sada prikazao.
  • marcio amoroso
    47.6k

Mislio sam na Jagielloniu, ali odgovorio ti je kolega već. Mislim ako tamo godinama dominira jedan Fran Tudor onda bi i Menalo i Marin imali sigurno što za reći u toj ligi.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kaj će na kraju bit s Kačavendom? Posudba mu ističe, zar ne?
  • Orc123
    14.1k
    to da, tu se slazem. Mislio sam da mislis na Japance...
  • Zagi
    13.6k
    Nego , gdje su ti japanski bekovi?
    Pa bar oni mogu trčat , a valjda poneki i centrirat...

Oba , da se razumijemo. Desni je možda i kritičniji od lijevog.
  • sport
    5.5k
    Brekalo danas cijelu utakmicu na klupi protiv Torina.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    zadnja informacija je bila da bi probali produžiti posudbu za još godinu dana. To mi se čini kao najbolja opcija, ovo s otkupom mi se nikako ne sviđa, zamisli da platimo 3 mil za njega, a ne dovedemo Brekala za 2 mil.
  • emilperska
    12.8k
    Pravi lijevi bek i pravo lijevo krilo i ostavljamo četnike iz splita na -10..
    Ako ova nesposobna Uprava i diletant od trenera ne mogu to izrealizirati, zasluzuju biti zapisani kao najveci izdajnici i diletanti u modernoj GNK povijesti..
  • plavac173
    2.6k
    Treba okupit igrace na celu sa trenerom i reci treneru da je diletant i "Yakir", a? Ogromna podrska i punjenje samopouzdanja za drugu polovicu sezone.. Tebi ni Guardiola nebi valjao. Daj bar podrsku i igracima i treneru koja se od svakog normalnog navijaca i ocekuje a ne pljuvat sve redom, pogotovo kad to netko u potpunosti ne zasluzuje, uostalom to je i jedini put do uspjeha.
  • emilperska
    12.8k

Stari ja ove godine nisam propustio ni jednu domacu osim Lokse. Podrska igracima nema veze s tim sto se sprdam s trenerom i upravom nedostojnom Dinama..
    Neki tvoji upisi mi nisu jasni, ugl okani me se..
  • Orc123
    14.1k
    Ne znam kako ne bi bilo mjesta za ovog Japanca sta pise index. Ako fakat mozemo toga igraca dobiti i to za pisljivih 1,5m eura onda ja ne znam sta se ceka! Halil je tu jos pola sezone i ono od veznih ce sigurno netko otici, a on je konstantno vec par sezona jedan od najboljih igraca lige. Potpisite to ako imate mozga! Kompletan vezni igrac!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.