• Mlađi referent
    12.4k

52 minute nakon ovog teksta, objave novi tekst di navode da nam Galata kvari posao. Sportsko novinarstvo.
  • marcio amoroso
    38.9k
    Možda im se može ponuditi netko od naših igrača koji su u drugom planu tipa Menalo, Marin itd.
  • Orc123
    9.9k
    menalo bi jos i mogao igrat Japansku ligu ali Marin nikako. Pre spor je za tu ligu i to kriticno pre spor...
  • NB86
    15.3k

Poljacima, iako nisam siguran da poljaci daju place ko mi poluigracima poput menala
  • Dinaminjo
    1.2k
    Ne bi li dovodenjem lijevog krila Vidovic bio zdrava konkurencija Baturini?
  • Olmic
    3.9k
    iskreno mislim da Dinamo je 50/50 za otkupit Vidovica
  • Crni86
    7.2k
    bi za 4 milijuna eura, a iskreno do sad nisam bas nesto uvau vidio da zagovaram njegov otkup. Pogotovo jos vise kad uzmemo u obzir da na istoj poziciji imamo naseg Vrbu.
  • Kaktus Car
    876
    Imao je Dinamo i rješenja za desni bok i to barem dva - Špikića i Menala pa je doveden Kaneko.Mali dioničar

To baš i nije ista stvar. Špikić i Menalo nisu igrači za prvih 11 Dinama i nije teško biti pojačanje u odnosu na njih. Tako da dovođenje Kaneka nije bio nikakav rizik i bilo je jasno da je to dobar potez. S druge strane na Wakizakinoj poziciji igraju dva možda i najtalentiranija igrača koja obojica trebaju minute, kontinuitet (i dobrog trenera).

Puno veći prioritet mora biti lijevo krilo, stoper i kvalitetnije pojačanje na mjestu Bulata/Ljubičića nego još jedna desetka.
  • Crni86
    7.2k
    upravo je Baturini i trebao neko poput Japanca da mu da predah ove sezone, Baturina je izrauban ove polusezone i imao je minimalno odmora sto je i rezultiralo stalnim bolestima pred kraj iste. Ne znam na kojeg drugog igraca aludiras, ali vjerojatno Vidovica koji nije jos nas igrac i iskreno bolje je dovest japanca za milijun i ulozit ostalih 3 u brekala nego potrosit 4 milijuna eura na vidovica po onome sto je do sada prikazao.
  • marcio amoroso
    38.9k

Mislio sam na Jagielloniu, ali odgovorio ti je kolega već. Mislim ako tamo godinama dominira jedan Fran Tudor onda bi i Menalo i Marin imali sigurno što za reći u toj ligi.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Kaj će na kraju bit s Kačavendom? Posudba mu ističe, zar ne?
  • Orc123
    9.9k
    to da, tu se slazem. Mislio sam da mislis na Japance...
  • Zagi
    8.9k
    Nego , gdje su ti japanski bekovi?
    Pa bar oni mogu trčat , a valjda poneki i centrirat...

Oba , da se razumijemo. Desni je možda i kritičniji od lijevog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions