• Zagi
    10.7k
    Brekalo i Ivanušec su tu negdje po meni, a Luka je od instaliranja na lijevo krilo doslovno uništavao HNL.
    Za osigurati titulu, no brainer.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Brekalo ako dođe osvajamo ligu bez ikakvih problema, Pjaca kad je došao tek je vidio koliko je HNL trenutno usporeni film naspram lige petice, ne sumnjam da ce i Brekalu isto tako izgledat ako dođe naravno. Ima isto godina kao i Hoxha (25), ako proigra može se opet dobro prodat i ući u kadar reprezentacije, tako da po meni Brekalo prije Hoxhe svakako (taj hype oko Hoxhe mi je pretjeran, 4 gola dao u ekipi gdje ima apsolutno svu slobodu)
  • Orc123
    12.5k

Frende kaj se tice Pjace ja ne vidim da je on nesto izdominirao hnl a i dalje se muci sa sitnim ozljedama...
  • sanjinlego
    4k
    Brekalo je upao u reprezentaciju kad’ je sve izgledalo loše, i na kraju je popio pljuvačinu koju nije zaslužio.

Lijevi bek, lijevo krilo, a sve ostalo je bonus.

Moharrami je imao ponudu iz SA, jedan od klubova gdje su naši treneri. Bišćan otpao!
  • NB86
    16.9k
    Ima smisla. Fiorentina je na potezu. Sada vjerovatno imaju ponudu za prodaju od ñekog poput Empolia, Cagliari , Udinese i slicnih od 3-4 mil €.Ali

Nemaju ni blizu takve ponude, platili su ga manje od 2 mil eura na ljeto, na velikoj je placi i nije nista igrao, oni njega vjerovatno žele frknut za simbolicnu cifru i nadat se da ce mu netko ponudit placu kakvu ima u fiorentini. Ove bajke o 6-8 mil su jos veci sanak.
  • Eduardo
    24.9k
    Pjaca kad je došao tek je vidio koliko je HNL trenutno usporeni film naspram lige peticeLaznjakProsineckog

Kak' da ne :smile: to pokazuje i njegova statistika ove sezone. S ovim ne želim reći da HNL nije slowmotion za 'peticu' već da Pjaca baš i nije pravi primjer za ovu tvrdnju.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Pjaca je vrtio Moufia ko na ringispilu, kao jak defenzivac (najjaci), protiv nas je radio dar mar, svaku tekmu opasan.. takvi igraci su jednostavno prevaga u HNLu, bojim se da ce Jakir uzimat Pršira, Krizmanica, itd..
  • plavac173
    2.6k
    U nogometu nije sve u statistici
  • Eduardo
    24.9k
    ma nemoj mi reći.
  • Zagi
    10.7k
    Dobro sad baš da Pjaca dominira ligom je malo prejaka tvrdnja ali da je najbolje lijevo krilo je teško osporivo.
  • Ban
    698
    Dobro sad baš da Pjaca dominira ligom je malo prejaka tvrdnja ali da je najbolje lijevo krilo je teško osporivo.Zagi
    Nije teško biti jedno od najboljih lijevih krila u ligi u kojoj prava krila praktički i ne postoje.

Pjaca ima izolirane momente, ali zasad nije puno pokazao.
  • Facke
    6.3k

Pjaca nije pune pokazal osim par momenta koje je imel.
    Daleke je on od nekakve dominacije na krilu.
  • LaznjakProsineckog
    885
    A koga bi uzeli, Brekala ili Hoxhu? (oboje imaju 25god, cijena slična) Tko je bolji za Dinamo?
  • cibona
    5.7k
    Pa nije tesko izabrati izmedu igraca koji ima visegodisnje iskustvo igranja u ligama petice i 30ak nastupa za reprezentaciju i igraca kojem je s 25 godina vrhunac karijere igranje u slaven belupu i kojeg je cesto osporavani moharami u potpunosti izdominirao i zatvorio u koprivnici prije mjesec dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.