• Patak
    3.5k
    Onaj Karrica koji je jučer ušao je bio naš junior koji je igrao onu tekmu s Bayernom, kasnije otišao u Rijeku ili sam nešto pomiješao. Ako je taj, zanimljivo je kako karijera ide - talentiran si pa odeš u Dinamo, na kraju ispadne nisi baš za seniore, odeš u Rijeku, nisi ni za tam, odeš nazad u Balkanu - klupa...
  • Sajla
    11k

da, da, to je taj isti Karrica. nije lak taj prijelaz u seniore. ali kad pogledaš tu ekipu juniora koja je igrala s Bayernom ustvari je dobar broj njih uspio. da iz svake generacije izbacimo par kao što su J.Šutalo i Gvardiol, pa još Franjić... i nekoliko drugih ima pristojne prvoligaške karijere, a možda još netko i iskoči malo kasnije.
  • jaijivic9
    606
    Horkas was the GK if I remember well
  • Sajla
    11k
    I do not remember, so I checked - it was Josipović between the posts.
    and an interesting fact that was mentioned recently - one of the Bayern players who missed in the penalty shootout was Dajaku who now plays for Hajduk :)
  • Silvek1986
    67
    U ponedjeljak popodne finalni pregovori Dinama i predstavnika S.B. u vezi Arbera Hohxe.
    Provjereno.
  • Jaro
    10.5k
    krasno...
  • plavac173
    2.6k
    Jel nesto ne valja?
  • San Lorenzo
    19.9k
    Nisam za Hoxhu, ali ( :lol: )...Stojković je programiran da bude prvo lijevo krilo, vratit će se početkom iduće sezone i nema previše logike istresti veću količinu novca na krilo koje ćeš posjesti na klupu za 5 mjeseci.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    koje ćeš posjesti na klupu za 5 mjeseci.San Lorenzo

Posjest cemo njega na lijevog beka
  • Jaro
    10.5k
    nis spesl, smatram da nije bolji od treutnih rjesenja na poziciji koju igra. Bas kao Brodic...
  • Mr Anderson
    12.9k

Ne znam otkud taj optimizam da će se Stojković vratiti na početku sezone? Ne vjerujem u to. Osim toga, Stojković može igrati sve tri pozicije u ofanzivnom dijelu.
  • jedan u nizu
    14.1k

pisalo je da ce se vratiti na proljece, i da ce do kraja sezone lagano hvatati formu. To je bilo malo optimisticno.
    Zadnje informacije su da ce propustii cijelu sezonu, ali da se vraca sljedece.
    Ozljede kriznih ionako ne traju po 11-12 mjesec, vise nekih 8-9 (koliko bi ja rekao po povijesti ozljeda drugih nogometasa). Tako da se nadam da ce se pridruziti pripremama na ljeto
  • Olmic
    5.1k
    protiv Balkanija na kraju tekme je nesto trcao od sjevera prema zapadu, po meni ima sigurno jos 6 mjeseci oporavka.. sepa jako
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Prvotno niti ja nisam bio oduševljen Hoxhom, ali s vremenom sam shvatio da je u ovom trenutku najbolje lijevo krilo u HNL-u, igrač razornog udarca i vrlo dobrog driblinga, a mislim da takvo nešto nemamo na poziciji lijevog krila. Volio bih i ja da dođe neko dokazanije ime s iskustvom europskih utakmica, ali što je tu je. Osim Špikića i Kaneka mi jednostavno nemamo pravih krila, Menalo nije za Dinamo, Marin i Rukavina igraju nonšalantno, a to danas ne prolazi, a pogotovo ne odgovara stilu igre kakvog gaji Jakir. Rukavina je dobio nešto malo minuta i ništa nije pokazao, često se našao u izolaciji i ne sjećam se da mu je prošao neki dribling. Vidović isto igra nonšalantno, kao balerina i navodno nije krilo, ali koja god pozicija da je, on sigurno ne vrijedi 4.5 milijuna eura i nema smisla davati tolike novce u takvoj situaciji. Stojković će dati dodatnu širinu na krilu ili desetki kad se vrati, a ne znam ima li smisla otkupiti ugovor Kačavende za 3 milijuna eura u situaciji u kakvoj je s ozljedama, a mene nije oduševio niti kad je bio zdrav. Trebamo gurati Vrbančića polako i on bi trebao biti prirodni nasljednik Baturine.
  • CastAway1986
    3.5k
    Kai Wagner njemački lijevi bek koji je bio na listi želja Dinama na meti Zvezde koja ide u pregovore! Neki su ovdje pisali da bi tražio veliku plaću i da ga hoće Brighton ali ako je realan srbima onda ima šanse da ga i Dinamo potpiše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.