• BBB Sibenik
    6k
    Hoxha ne može bit gori od Spikica da ga j…
  • Mr Anderson
    12.9k

Pa nije Fruk lijevo krilo.
  • Crni86
    12.7k
    Sta je igrao u gorici i mladoj repki skoro dvije godine? U rijeci sad igra poziciju desetke jer je tu Pjaca.

Edit: igrao je i u rijeci lijevo krilo prije dolaska pjace.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nije igrao u Gorici krilo. I po vokaciji nije krilo. Može to igrati, ali nije krilo.
  • Crni86
    12.7k
    prvu sezonu dok je Kalik bio tamo igrao je stalno lijevo krilo. Odlaskom Kalika i promoviranjem Mitrovica u prvih 11 je doso na poziciju desetke u gorici. Isto tako u Dubravi je igrao lijevo krilo kad je nasoj drugoj momcadi uvaljao hat trick. Znao je igrati i na poziciji desetke, ali to ne znaci da nije lijevo krilo….
  • Neki tip
    21.3k

Screenshot-20231216-192712-Sofascore.jpg

Sezonski heatmap Fruka. Kao što vidiš, tih 10 asistencija nisu proizašle iz njegove igre na krilu.
  • Eduardo
    24.9k
    @Mr Anderson je u pravu - 'desetka', to je prirodna pozicija Tonija Fruka. Zbog Gorice ga se u HNL-u pamti kao krilnog igrača, ali Sam Fruk je potvrdio u više navrata kako se bolje snalazi u drugoj ulozi na terenu, onoj na poziciji desetke.

Citiram ga;

Kroz mlađe kategorije sam igrao u veznoj liniji, a kada sam stigao u Dubravu otvorilo se mjesto na lijevom krilu i stavili su me da igram na toj poziciji. U Gorici sam igrao lijevo krilo, nekad znao pokriti i desno. Ali neka moja prirodna pozicija je na mjestu desetke, 'playmakera'.
  • Crni86
    12.7k
    svakako odlican igrac, ima iskustvo igranja vise pozicija, mladi reprezentativac i dalje mislim da bi nam trenutno za 0 eura bio najbolja opcija za lijevo krilo (da se naravno stojkovic nije ozlijedio).
  • Captain America
    20.4k
    Ju-sung Kim na meti Dinama! Stoper, 22 godine, igra za reprezentaciju, lijeva noga. Ono što je najbolje, potpisao bi kao slobodan igrač. :)sanjinlego

Give credit where credit is due.
  • emilperska
    11k

Poznavajuci nas, igrat ce na beku..
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Mišljenja sam da ce Brodić biti ugodno iznenađenje kod nas ,na forumu se dosta kritički komentira taj transfer.

Zašto mislim tako?

Zato što smo razvili određeni stil igre pod Petkom,koji se nisko spušta i puno sudjeluje u igri, nekad i previše po meni, Brodić je najbliže tome od nama dostupnih igrača,zna odložiti,sudjelovati u igri,kreirati, sa solidnom završnicom.

U zadnjem intervjuu sam Petko je napomenuo da napadaci koji su dobili priliku dok je bio ozljeđen nisu u idealnoj situaciji, jer je momčad naučila na određeni stil igre pod njim.
  • Ban
    698
    Slažem se za Brodića.
  • Izet Hajrović
    5.8k

Dugoročno se može isplatiti jer ima potencijala, ali rizik je ako na njega računamo u kratkom roku, a mislim da smo slabiji na desnom stoperu nego na lijevom. U svakom slučaju bilo bi dobro dovesti ga besplatno, ali moramo dovesti i desnog stopera na kojeg se može ozbiljno računati.
  • Common Sense
    1.2k
    Brodić je bio "panic buy" uključujući Sosu i Halilovića u zadnjim danima prijelaznog roka kada su se najbolji igrači oprostili i kada je bilo vidljivo da nema kvalitete ni širine u raspoloživom kadru. Bilo je: "Ajmo još dovesti po jednog raspoloživog igrača u svakoj liniji, kakve god da nađemo".

Ne očekujem nešto pretjerano od njega, no smatram da je ipak svojevrsni upgrade u odnosu na Drmića i Emrelija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.