Ovako nešto mi se pogotovo sviđa, i na Zoni smo na ljeto slušali kako netko mora potrošiti cijelu plaću kako bi uzeo sebi kao roditelju i svojoj djeci godišnju kartu za zapad. Popust s obzirom na određene pogodnosti bi u ovakvim situacijama došao kao stvoren.Vlasnik godišnje karte ostvaruje 50% popusta na kupnju godišnje karte svojeg supružnika s članskom iskaznicom ili djece sa članskom u razini Fakin i Kibic — kibic
Plavi kompić
- mogućnost poklanjanja ulaza na određenu tekmu (svojeg mjesta) bilo kojem članu Dinama koji nema kartu i koji ima 5 plavih bodova
- za svakog člana kojem ustupi svoj ulaz za utakmicu dobije po 1 plavi bod — kibic
ja bih stavio da se moze ustupiti i nekome ko nije clan kluba. Recimo dolazi ti prijatelj,kum,rodak u zagreb, i pogledao bi tekmu. Ti bas ne mozes ili recimo tvoja zena/sin ne moze, pa odlucite vas dvoje ici. — jedan u nizu
Za nogomet bi jedino trebalo uzet u obzir da klub odvoji određen kapacitet za te Cenerblokere jer njihovu kartu nemreš prodat ak se ne pojave na tekmi, pa gubiš na tih recimo 15% popusta kaj si mu dal, a mogel je netko punu cijenu platit. Dalo bi se to lijepo razradit. — kibic
Cijeli život svoj
- Jednokratna uplata za doživotno članstvo u iznosu od 2000 € — kibic
"Cijeli život svoj" - mi je top, kao i ostali nazivi prigodnih akcija. — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.