• Facke
    7.1k
    nimi nije nis za verovati.
    Jedini pravi insajderi su sanjinlego i mirovugrinec.
  • scooniepenn
    6k
    Sandi Pego i Veliki Vuga topnik i kolekcionar umjetnina u jednom
  • LaznjakProsineckog
    885
    Lovren ima placu 4.5milje, za te pare dofuramo samo takvog napadača koji HNL rjesava kao Dudu, baljezgaju novinari bezveze..
  • Orc123
    14.1k
    Pise neki profil na Instagramu da je transfer Hoxe zgotovljen i da objava slijedi drugi tjedan. Sad jel je ili nije nezz? Profil prati preko 4tis ljudi...
  • Jaro
    11.4k
    ne vjerujem novinarima, a ne profilima s twittera/instagrama/fejsbuka...
  • Orc123
    14.1k
    Samo prenio sta sam peocitao....nemam pojma jel istina ili ne
  • CastAway1986
    4.7k
    Neznam koliko vas prati drugu Bundesligu i Igora Matanovića ove sezone, na posudbi je iz Eintrachta , igra stalno nije se nazabijao previše samo triput inače dosta slab klub ali vidim da mu ocjene nisu loše a ono što sam osobno vidio u par utakmica i više je nego pozitivno..Moje mišljenje da bi u HNL-u bio dominantan centarfor...Što se Eintrachta tiče naša stara meta Hauge je rekao bi otpisan, nije se najbolje snašao u Njemackoj
  • Patak
    3.5k
    Jel on igrao onih par utakmica za U21 repku? Ako je onda je bio dobar u tih par utakmica. Vidiš zanimljivo, na njega sam zaboravio
  • ZGBhoy
    1.8k
    igra ovdje u mom lokalnom klubu Karlsruhe- posudba bez prava otkupa, usporedbi bi ga sa Kuletom tu su si negdje.
  • CastAway1986
    4.7k
    valjda bolje znaš ali meni na osnovu ovih nekoliko utakmica djeluje puno bolje od Kulenovica..Prva želja mi je i dalje Mao Hosoya!
  • ZGBhoy
    1.8k
    Igor Matanović trenutno nije igrač na razini Dinama, al mogao bi postat.

Zakaj je Mao tvoj Pick?
  • CastAway1986
    4.7k
    odakle da krenem..22 god jedan od najvećih potencijala na toj poziciji u Japanu. Izvrstan napadački instinkt rekao bi da je uvijek korak ispred suparnickog igrača kad ga gledas , vrlo brz igrač ,ne bježi od duela ,dobar nogometni IQ za svoje godine, odlična kontrola lopte,fizički mocan,jako dobra igra glavom,stalni presing radi strasan kapacitet pluca ima,dobra tehnika i dribling..Svake godine napreduje što je najbitnije i zabija više.. Malo mu je slabija lijeva noga i dodavanja bi mogla bit preciznija Al sve u svemu po meni najbolje iz njihove lige u napadu što se može dovesti..
    I evo baš danas citam Borussia Monchengladbach ga stavila na listu želja
  • Zspkšis
    23
    Dovoljno je da napišeš da je Japanac
  • ZGBhoy
    1.8k
    zvuci dobro, dobro bi nam došao neki igrač u stilu Kyoga Furuhashia
  • CastAway1986
    4.7k
    ili njegov suigrač iz Celtica Daizen Maeda , doveden za jako male novce ! Prati li itko Feyenoord, kakav je Ivanušec?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.