• Mikan86
    5
    a nadam se jbg.. sjebano je malo sve to sa clanskim ali dobro ako ostane ulaznica bit ce dobro
  • Mikan86
    5
    sigurno.. ali mislim da nemaju tolika muda se zajebavat oko sjevera tako da traze za zapad
  • NitkoBitan
    39.9k
    Jbg, snadi se druze i svakako uclani.

Ili nades clana koji ide na utakmicu ili nades clana koji ne ide pa uzmes za njega besplatnu sjever gore koja ce propast i na to imas pravo na 4 karte.
  • Mikan86
    5
    bas pricam danas kak si moram rijesit clansku jer ovak nema smisla. Uspio sam to vec sam me jebe to sto na ulaznice.hr pise da je ostalo jos samo 2 sektora za sjever dolje
  • deda
    48.5k
    Oni koji žele na sjever dolje sigurno nisu tovari tako da im pomognite ako možete.

Ballkani je prešao 1.700 prodanih ulaznica.
  • Mikan86
    5
    Evo sad pise da su jos 3 sektora.. pa ko tu koga?
  • Mikan86
    5
    problem je nama koji nismo iz zga i da imamo clansku jer mozda netko iz ekipe nema pa bi se morali svejedno zajebavat ovako za subotu
  • zagr
    505
    i da Modric kaže ustanite purgeri, opet bi bila za kurac prodaja za Ballkani, znam da ima pun k navijaca koji kažu "ma to dobivamo 100% kaj ćemo na tekmi", Ballkani je najbolja moguća priprema za nedjelju.
  • Riot
    2.1k
    Ostat će ulaznica jer dosta ljudi neće uzet sad nego čeka subotu da može uzet i nečlanovima, da je to omogućeno već sad online siguran sam da bi sjever planuo već.

Imam osjećaj da se dosta tovara pravi da su naši po društvenim mrežama da im se kupi ulaznica — 19hrvat86

Opusti se hrvatu, ako takvih ima to je neznatan broj. A i ne piši svašta ovdje gdje mogu čitat svi, npr ja da pročitam da se tovar boji purgera na zapadu poljuda podjebavao bi ih do kraja života svog
  • NitkoBitan
    39.9k
    Uspio sam to vec sam me jebe to sto na ulaznice.hr pise da je ostalo jos samo 2 sektora za sjever dolje — Mikan86

Evo sad pise da su jos 3 sektora.. pa ko tu koga? — Mikan86

Racunaj da su ostala 2 sektora na sjeveru. Oslobodi se 3 tu i tamo jer nekom u tom sektoru propadne kupnja odnosno nije potvrdio transakciju.

Tko je namjeravao uzet kao clan kartu online taj je to vec napravio, bit ce karata u subotu za sjever dolje samo nadite nekog clana i budite ispred ticket pointa najkasnije u 10.

Mnogi clanovi cekaju subotu da mogu uzet za neclanove i to tak treba bit, samo solidarnost.
  • Peškaman
    9.8k

Kakvo je stanje sa sjeverom za Balkani?
  • Georg Koch
    8.3k
    Mogu pomoci sa 3 ulaznice.
    Ako znate nekoga nasega 100%, javite se.
  • Salva
    3.1k
    Nismo članovi al volimo Dinamo — pero1986

“Nisam za Mamića ali” vibes
  • plavac173
    2.6k
    Jesi vec nekom pomogao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.