Najbolje da nema veze sa ovima. — xFire
ovo vjerujem da nije istina, jer ako razumiješ pojam "Crkva" sve ostalo bi ti bilo na mjestu. — mali M
Ovo su glupe ljevičarske floskule koje zapravo nitko ne argumentira — mali M
pretpostavka je pogrešna u ovom slučaju. Više ti si mene sad smjestio u određenu skupinu. — mali M
Ove kritike koje si pisao su samo ekstremi. — mali M
Pa nema, prozivaš Možemo u Zagrebu za nešto što radi apsolutno svaka stranka apsolutno svugdje diljem Europe jer je to jedan od dijelova liberalno-demokratskog sustava u kojem živimo. To je kao da prozivaš HDZ što daje poticaje seljacima - kul, ali to rade svi. — Bosskovitz
Postoje puno konkretnije stvari koje im se mogu i moraju prigovoriti i dotakli smo ih se ovdje: loše upravljanje smećem, netransparentnost donošenja odluka, sporost, neorganiziranost... — Bosskovitz
koliko je toga iz njihovih projekata i koliko ih je već bilo u nekoj fazi izgradnje? — mali M
samo je smiješno da istovremeno zagovaraju abortuse — mali M
opet kažem crkva nije građevina od cigla.. niti jedan "krivi" svećenik me neće uvjeriti da je zato loša, kao što me i jedan terorist neće uvijeriti da su svi muslimani loši. Bio sam identičnog stava kao i ti dok nisam ekšuli upoznao tipa 10 svećenika pa vidiš da su svi ok, pa upoznaš njih 50 pa vidiš da 1 je "krivi", pa onda skužiš da je prosjek "loših" svećenika puno manji nego se medijski prikazuje. Biti katolik je i moći vidjeti osobu i iza sve njihove krivice, kao i kod svih drugih.. pa i Tomice :lol: al to je tema za sebe da sad tu ne spamam ljudimaonda agree to disagree. Ti smatras da mogu biti katolik jedino ako imam poptuno povjerenje u crkvu. Ja smatram da nije tako. — jedan u nizu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:A daj nemoj to raditi, znaš da ne zagovaraju abortuse :D — Bosskovitz
Počinjem sumnjati u ono da ti i ja dijelimo mišljenje oko onog što je dobro u politici :D — Bosskovitz
Pa svi ovi koje si naveo zajedno nisu dobili love koliko je dobio Yammat samo ove godine.To nije istina. Ne vidim po čemu su Z1, Radio Plavi 9, Radio Kaj ili OTV njemu posebno bliski — Bosskovitz
Nemam pojma, dobro pitanje. Prije svega vjerojatno zato što se nije morao objaviti, a onda zato što se radi o dosta specifičnoj situaciji jer gradu treba nešto što mu može dati poduzeće u 100% vlasništvu grada, pa zapravo plastično plaća sam sebi. — Bosskovitz
...da će iskorijeniti sve dosadašnje oblike privilegirane nabave i klijentelizma da poslove ne dobiju najpodobniji — Sljeme
Zaista ne znam kako je u ovom slučaju netko privilegiran ili podoban na štetu građana Zagreba, a pogotovo kako se tu radi o klijentelizmu? Nije naručio od kriminalca koji mu je ujedno i frend petstotinjak sifona po 200 puta većoj cijeni od nabavne, naručio je stabla od gradske tvrtke koja je u 100% gradskom vlasništvu. Trudim se, ali teško mi je vidjeti kako je grad tu u konačnici oštećen? — Bosskovitz
To ti je kao da ja sa desnom rukom izvadim novce iz dzepa. A sad mi lijeva ruka sere da nisam nju pitao zasto ona nije izvukla taj novac iz dzepa.
A na kraju sam taj novac ionako potrosio na burek od kojeg jednake koristi imaju i desna i lijeva ruka. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.