Zrinjevac je bez natječaja dobio sadnju 8000 stabala ukupne vrijednosti 4 milijuna eura, oko 500 eura po sadnici. Npr. u rasadniku u Belgiji koji slovi kao najkvalitetniji i ujedno je i najveći u Europi cijena sadnice košta 185 eura — Sljeme
Pročitao sam i to i follow-up po kojemu se ne radi o jednako velikim sadnicama, kao i da je cijena u Belgiji cijena same sadnice, dok ona ovdje uključuje i njezin prijevoz, sadnju, strojeve, ljude i sve radnje koje je potrebno napraviti. Plus, radi se o Zrinjevcu - javnom poduzeću u sklopu Zagrebačkog holdinga što znači da grad zapravo plaća poduzeću u vlasništvu grada, a ne nekome u Belgiji. Ne ulazim u cijenu jer ne znam koliko ta cifra drži vodu, ali meni ovo djeluje legitimno. — Bosskovitz
Misliš da su onda ovo floskule, o čemu pričam, bitno da si uvijek u pravu...
https://i.postimg.cc/Ls2T4R1n/191703838-318318206427172-5144051490096818874-n.jpg
Jesi siguran? — xFire
Možemo je anacionalna stranka kojoj je jedan od prikrivenih ciljeva nastavak demografske propasti i zamjena stanovništva. — Tundra
ovih 500mil kn je za razdoblje od 7 godina, sto ispada oko 70mil kuna po godini. Za razliku od 70mil eura po godini u mjeri roditelj odgajatelj. Takoder, to je od 2013-2020 godine, prije trenutne vlasti, sto je samo dokaz da su se za te udruge ili slicne udruge i ranije dijelili novci, da nije to ova vlast napravila sama od sebe,
p.s. znam da cu navuci bijes nekih ovdje, ali citiranje portala poput narod.hr i bitno.hr i dnevno.hr meni ne ide u prilog tezi koju zastupate.
Ne smatram se lijevicarom, niti desnicarom (makar po stavovima vise naginjem desno), ali jednostavnno portali koji sve clanke donose jednostrano i apsolutno pristrano ne uzimam kao relevantne. Volim neku informaciju sagledati sa vise strana i sam donijeti presudu, dok kod spomenutih portala nema ni naznake objektivnost — jedan u nizu
Jesi siguran? — xFire
Opravdava ako daje rezultate, a to je dokazano. — Tundra
Možemo je anacionalna stranka kojoj je jedan od prikrivenih ciljeva nastavak demografske propasti i zamjena stanovništva. — Tundra
Zvuči, da. No evo gledam natječaj iz 2022. i vidim da je za početak iznos potpora medijima smanjen u odnosu na Bandićevo vrijeme s pet na dva milijuna kuna. Isto tako, vidim da se radi o programskom natječaju, odnosno grad (su)financira programe koji su vezani uz informiranje građana o tome što se događa u gradu pa je tako Yammat dobio potporu od 845.000kn za 4 emisije, OTV 440.000kn za 4 emisije, Plavi 9 170.000kn za dvije emisije i Z1 60.000 za jednu emisiju. — Bosskovitz
Plus, radi se o Zrinjevcu - javnom poduzeću u sklopu Zagrebačkog holdinga što znači da grad zapravo plaća poduzeću u vlasništvu grada, a ne nekome u Belgiji. Ne ulazim u cijenu jer ne znam koliko ta cifra drži vodu, ali meni ovo djeluje legitimno. — Bosskovitz
daleko si ti od naginjanja desno ili ne razumiješ što to zapravo znači — mali M
Tomašević lovu dijeli isključivo medijima bliskim Možemo — Sljeme
Zbog čega nije objavljen javni natječaj nego je posao automatski dodijeljen Zrinjevcu? — Sljeme
Sve ok, ali onda to nema veze s Možemo i gradskom vlašću. Ako se baviš neprofitnom djelatnošću, logikom stvari ne možeš stvarati profit. Ako pružaš besplatnu pravnu pomoć, kako ćeš to naplatiti? Pa tako što ćeš dobiti donaciju ili napisati projekt putem kojeg ćeš dobiti (su)financiranje. Javna vlast podržava takve organizacije jer one svojim radom doprinose društvu - ti ćeš reći da A pridonosi dok B ne pridonosi, netko drugi će reći obrnuto, a na kraju će o tome odlučiti onaj tko ima demokratski legitmitet da o tome odlučuje. Kod nas je to HDZ na razini države i Možemo na razini grada. — Bosskovitz
pretpostavljam da ti mislis da je desno samo ako si za HDZ ili Markicku. — jedan u nizu
ovo vjerujem da nije istina, jer ako razumiješ pojam "Crkva" sve ostalo bi ti bilo na mjestu.-katolik sam, makar godinama i godinama gubim povjerenje u crkvu kao instituciju, i dobar dio svecenika, ali ne i u vjeru — jedan u nizu
Ovo su glupe ljevičarske floskule koje zapravo nitko ne argumentirasmatram daje razmisljanje da se masturbacijom cini genocid zadrto. Kao i razmisljanje da zena ne moze zatrudnjeti ako ju se siluje — jedan u nizu
Može neki dokaz ovome osim papirnatih obećanja? — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.