Hahahaha, po tvojoj logici nitko nebi mogao dobiti mjeru. Mjera je trajala 5godina , a najmlađe dijete je moralo imati prijavu 5 godina, znaći nitko nebi dobio mjeru...
Opet matematika, dakle cca 8.100 djece se radja u zg a prije mjere je udio 3.djeteta u obitelji bio oko 10%, dakle cca 810 godisnje je dolazilo iz rodilista doma gdje su ih cekala vec braco i seka... a u periodu mjere je taj % presao preko 13% u prvoj a i vise u kasnijim periodima. Dakle 3%vise ili novih 243 djece koje su iz rodilista stigli a da su ih cekali dima braco i seka. — Ali
Puno je ali sad mi reci npr. da li se sjecas koliko milje je onaj brojcanik u slovenskoj izbrojao. Ili recimo ovi zafji preko hepa i plina su u samo jednom potezu sklonili na privatne racune skugora ili kako li se svao perac... — Ali
I sto je se u 2023 novo izgradilo za 300 milja kuna ? — Ali
Nastao prijavljivanjem u ZG Roma, Bosanaca i svih drugih koji su čekali ili planirali treće djece a imaju nekog u ZG kod kog su se mogli prijaviti ili privremeno doseliti. — Sad opet
Neka isto tako onda precvika novac od svojih udruga jer samo sišu gradski proračun — xFire
Ne znam. Znam da yammat sigurno nije bio promidžbeni kanal možemovaca — kinfa95
Samo na zadnjem Bandićevom adventu, procjena je da je Zagreb oštećen za oko 1,5 milijuna eura koji su trebali završiti u javnom, gradskom proračunu, a završili su u džepovima mutikaša koji su izravnim odabirom, bez javnog natječaja, dobili kućice i onda ih davali u podnajam. Želim živjeti u Zagrebu u kojem je najveći problem što je netko na otvorenom javnom natječaju dobio 7.000 eura više nego na natječaju prije temeljem prijavljenog projekta.
Nemoj se ljutiti, ali meni je ovo zaista non-issue, kak bi rekao Plenković; gotovo smiješno. Bandić, HDZ i ekipa su malo manje od 7.000 eura po komadu plaćali svaki sifon u žičari. Sve i da se radi o nekom kriminalu, a nit vidim nit ti tvrdiš da se radi o kriminalu, govorimo o nečemu toliko minornom u odnosu na kompletnu sliku grada da ne mogu to smatrati krucijalnim za išta. Kao što sam rekao, sanjam Zagreb u kojem je to najveći problem. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.