jasno je posve sigurno i puxigadjurdja i svakom starijem od 12 da smrad ne znači nužno otrov — Neki tip
samo pogledaj koliko eura ide udrugama kojima su oni na čelu — Sljeme
S obzirom na priču koju su oko smeća pričali dok je Bandić bio živ, ovo im treba trljati na nos svakodnevno. — The Undertaker
To da su ukinuli mjeru roditelj odgojitelj im se računa kao zasluga?!? — Patak
Koliko, u usporedbi s onim što je išlo za vrijeme prošle vlasti? Legitimno pitam, ne znam. — Bosskovitz
Ne znam koliko su dobivali prije. Koliko god da jesu previše su dobivali. Meni je bitno ovo danas, a ne za svaku stvar tražiti opravdanja u prošlosti. — Sljeme
Goruci problem - vrtici. Godinama se nije nista gradilo. Sada se napravilo 3 nova. 5 ih se gradi, 10ak u pripremi. Sva djeca bi trebala imati mjesta u vrticima, za razliku od nekada. — jedan u nizu
Daj se odluci koji stav ces podrzavati i koju tezu ces povlaciti. Ima manje djece, ili vise djece?Normalno da će biti mjesta ako si nekad imao u Zagrebu rođeno 12 000 djece, a danas imaš rođeno 7 400 s tendencijom pada — Fanboy
Uopće ne tražim opravdanja, ti si rekao "samo pogledaj koliko ide udrugama" pa sam te pitao koliko ide. Udrugama se uvijek davalo i uvijek će se davati, zato me (i dalje) zanima daju li im više nego Bandić te o kojem se iznosu radi. — Bosskovitz
S kojim nasim glazbenikom se mozemo pohvaliti da ce napuniti arene u Beogradu — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.