• IceMan
    3.4k
    Mene samo interesira jel su krenula uhićenja nakon divljanja u Puli?

U nas, nakon Gorice uz veliku medijsku hajku, pod pokroviteljstvom MUP-a i vlade svi živi krenuli snimat uhićene i pisat o “jednom od najgorih čina huligana” …

Sad baš nisam vidio da je itko uhićen nakon šaketanja po terenu, čak štoviše, dio medija ih slavi kao junake.
  • Muka
    357

Ne budite jalne babe. I koji k ijedan navijač može zazivati uhićnje drugih navijača Jeste li normalni?
  • Sajla
    12k
    možeš to tumačiti kao "zašto njih nisu uhitili" ali i kao "zašto naše jesu". rekao bih da je možda ovo drugo u pitanju?
  • Mali Zeus
    18.9k
    "Nije sve u tituli. Hajduk je klub vazda drugih. Jer se ti navijanjem za Hajduk određuješ. Kad navijaš za Dinamo to je isti k...c kao da navijaš za Real Madrid, a kad navijaš za Hajduk, ti se predstavljaš, to je stav. Tebi se ne mora sviđati, ali je stav. E to je Hajduk. Već 30 godina pišem o Hajduku i moja fiks ideja je da Hajduk nije samo njihov, ne odričem im pravo. Hajduk je narodni klub, Hajduk je njihov , ali je i moj. To je javno dobro i to je naše, a onda se možemo svađati ko je ustaša , komunjara, četnik. A titula koju ćemo uzeti ove godine samo je bonus, kazao je Dežulović.Tom Hanks
    Plus kaj je dodao da je sam izabrao još i Želju, Velež i Liverpool. :rofl:
  • Mališan
    1.9k
    https://hns.family/vijesti/27236/hns-i-panini-predstavljaju-prvi-album-sa-slicicama-supersport-hnl-a/

"Hrvatski nogometni savez i Panini s ponosom objavljuju ekskluzivni, višegodišnji ugovor kojim Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu, elitno hrvatsko klupsko natjecanje."

Album i sličice bit će dostupni u prodaji sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama.
  • NitkoBitan
    30.2k
    Mozemo lagano otvorit novu temu vezanu uz taj album. Razmjena i slicno...
  • Mali Zeus
    18.9k
    Bit će tapkanja!

Tko prvi dobije Petkovića pobjednik.
  • Juznjak
    4.3k
    Siguru ugovor do 2028. Dva dobra posla Hajduka.
  • Ivdzo11
    8.2k
    Selahi blizu dogovora sa Rijekom, pametan potez ako ga mi vec necemo da ne ide j(t)užnije
  • dzis
    1.1k
    Rijeka je trenutno u borbi sa Hajdukom za prvo mjesto, stvarno bi bili idioti da da salju Juznije kod njima najvecih rivala
  • striko
    2.3k
    Navodno Hajduk želi Tucija i Hoxhu ali nemaju peneze pa "kentraju" postotke i posudbe. Nek ostane zapisano
  • Facke
    6.5k

Hoxha verovatne ide u Ferencvaros. Oni su u ovomu trenutku poslali najbolju ponudu.
  • zagr
    505
    armada rasprodala tribinu u Osijeku
  • DrawTube
    7k
    Ne samo da su ih doma nadglasali BBB i Torcida, već će ih i Armada nadglasati. I to još na dan grada...
  • Patak
    3.5k
    Vjerojatno dosta njih otišlo u inozemstvo raditi. Neka ih takvi kakvi su.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet