• Nolifer
    15.8k
    Nama ni pogledaju jučer situaciju, danas penal... Klasika
  • Markelo
    4.2k
    Ja idalje ne kužim kamo može igrač s rukama u ovakvoj situaciji. U trku je, lopta se odbija i pogađa u ruku koja je minimalno udaljena od tijela. No, dobro..
  • blue heart 72
    3.8k
    meni je bilo još više krivo od toga da nije sviran čisti penal protiv Osijeka, to da VAR tu situaciju uopće nije ni razmatrao
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Svejedno, istra ne bi zabila do prekosutra, a realno i trebali su igrati pedesetak minuta sa igračem manje.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Više je bila ruka ona nesuđena na početku drugog dijela nego ovo.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Bit će velike borbe, ali kao da sam znao da je floskula o tome da je bolje izgubit prvo kolo nego Superkup od njih, ipak floskula.
  • badjibadara
    10.9k
    Stručnjaci su prošlu sezonu zazivali Petrusenka u Dinamu. Nova sezona, nova veselja - Hohxa i slični.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Inače, sramota je da dinamo u ovakvoj ligi nema 10 bodova prednosti pred drugoplasiranim klubom, jer ovo je smijurija od lige i smijurija od kvalitete. "Hvala" upravi što nam je ovo priuštila...
  • Blueshadow86
    5.8k
    Točno to. Gdje da ruku drži? Još je i bočno okrenut u odnosu na putanju lopte, još i prije ruke dira igrača i lopta mijenja smijer...teška smijurija. I ne, nije zbog toga što je suđen penal tovarima, smijurija da je to penal tko god igrao!
  • BBB Mataa998
    3k
    Koje tocno utakmice manjka imamo u odnosu na Hajduk i kada se to igra zna li se?
  • San Lorenzo
    24.6k
    Nama ni pogledaju jučer situaciju, danas penal... Klasika — xFire

Germanijak je danas dobro opisao tu situaciju, da je penal dosuđen, Osječani bi se više ljutili nego Dinamo kojem nije dosuđen...i tako naši suci i operiraju, na emociju ili pritisak...da naša klupa nije napravila pritisak u Osijeku, uvjeren sam da penal na Periću ne bi dobili.
  • wolfgang14
    5k
    Koje tocno utakmice manjka imamo u odnosu na Hajduk i kada se to igra zna li se? — BBB Mataa998

2 utakmice manje. Prvu igramo 23.1. protiv lokomotive. A za drugu još nije određen datum
  • BBB Mataa998
    3k

Hvala
    Kako je sve napeto ove sezone zaboravio sam protiv koga smo sve odgodili tekme
    Sad vidim Lokomotiva i Varazdin
  • Mr Anderson
    22.7k
    Svaka vam čast kako imate volje gledat njihove utakmice.
  • wolfgang14
    5k
    Protiv lokosa i varaždina smo odgodili. Iako smo mogli odigrat tu protiv varaždina jer je utakmica sa AEKom bila odgođena zbog situacije u grčkoj, HNS je ponudio dinamu da ipak odigraju tu utakmicu ali bišćan je ipak odlučio da ne želi... A to bi bila 3 boda zicer sa onim sastavom kojeg smo imali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet