Dinamo treba spasiti od populista nalik tebi. Kada god nemaš argumenata ni za što, odmah se hvataš nekih prošlih vremena u kojima btw. nije ni bilo toliko klinaca i imputiraš drugima neko fantomsko zazivanje Mamića. — Ban
Ali ne, ispravan put je nakrcati ekipu polovnjacima i prodati svako ljeto tog jednog izvanserijskog talenta kojeg imaš čisto da namiriš praznu blagajnu. — Ban
Ja sam ti iznio argumente u vidu rezultata.
Ali ti si za prodaju klinaca pa jedino to uzimaš kao argument. Dinamo nema novac koji imaju Salzburg i Ajax, a ti nastaviti živjeti u iluziji.
Ovo ostalo neću ni komentirati. — Krizy
To što mi ne možemo dati 50ak m eura za tadašnje Tadića , Ziyecha i Neresa ne znači da ne možemo napraviti nešto jeftiniju varijantu te momčadi. — Zagi
To što mi ne možemo dati 50ak m eura za tadašnje Tadića , Ziyecha i Neresa ne znači da ne možemo napraviti nešto jeftiniju varijantu te momčadi. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.