• jedan u nizu
    14.1k

Zasto? Kod novog trenera uopce ne igra. Ako tako nastavi jos pola godine, godinu, propadne mu prilika za razvoj, a onda ce ga ionako prodati, a posto ionako ne igra, nece otici u veci klub nikako.
    U dinamu ima puno bolju mogucnost nego da sjedi tamo na klupi. U Augsburgu bi imao bolju priliku samo da igra konstanto i da trpa golove.
    Ovdje ce prije izaci na scenu i razviti se kao igrac.
    Zapravo dosta vjerujem u njegov dolazak i podrzavam
  • Georg Koch
    6.3k
    sve ja razumijem i slazem se, ali ako vec nece igrati onda ce gledati ne znam, nizozemsku ligu, belgijsku i sl. Sigurno ne HNL. (Valjda)
  • Zagi
    10.7k
    "Opciju ima i za Takuru Kaneku kojeg može otkupiti od Sappora za 1,3 milijuna eura. Kad bi se dogodilo da Beljo zaista dođe i da se aktiviraju sve opcije na ljeto, to bi sve skupa iznosilo preko osam milijuna eura bez da dođe ijedan novi igrač..."
    Zanimljiva Matijeva matematika .
  • Georg Koch
    6.3k
    Pise se o interesu Rome za Krivaka, cak jako konkretnom.
    Bilo kako bilo, top talent, Boze daj da dodje kod nas.
    Ali uz 3 instant pojacanja.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Pise se o interesu Rome za Krivaka, cak jako konkretnom.Georg Koch

Moze Roma nudit Loksi brda i doline ali i dalje je sve na malom. Ak se ne varam Dinamo moze sad na zimu kontaktirat igraca i sredit da dode besplatno ili za mali iznos.

Moguce da su ovo PR pokusaji i zadnji trzaji Sikica.
  • Georg Koch
    6.3k
    ozbiljno? Kako mozemo besplatno ili za mali iznos? Roma KAO nudi 3m.
  • Captain America
    20.4k
    Kako mozemo besplatno ili za mali iznos?Georg Koch

Ugovor je gotov u 6. mjesecu. Kako smo humanitarna organizacija s Majkom Terezom na čelu, očekujem sličan modalitet kao s Brodićem.
  • NitkoBitan
    29.2k
    ozbiljno? Kako mozemo besplatno ili za mali iznos?Georg Koch

Malom ugovor sa Lokomotivom istice 15.6.2024.
  • Georg Koch
    6.3k
    Nisam znao da mu istice ugovor. Onda je ovo win-win.
  • Ban
    698
    Zanimljiva Matijeva matematika .Zagi

Računa i Vidovića u to. Nije uračunao Kačavendu koji je isto oko 2-3m. Zaokruži na 10.

Isplati li se dati 10m na Belju, Vidovića, Kačavendu i Kaneka? Možda se i isplati ako se još barem 5m izdvoji za klasnog stopera, ali to već nije realno.

Obrana je naš najveći problem. Napadač i desetke su nam dobro pokrivene, tako da mi baš i nije jasna transfer strategija. Jedino Kaneka kao krilo skroz razumijem ako se pokaže dobrim.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    e onda ga treba dovesti pod svaku cijenu. Meni je bilo pravo žao što nije došao onda i otišao u Augsburga. Sad je siguran sam još bolji igrač nego što je bio. Kod nas bi dobio kontinuitet i baš ono što nam treba. Prije njega nego bilo kojeg stranca
  • Mlađi referent
    13.5k
    Mene zanima koja je otkupna cijena za Kačavendu… Čini mi se da nije upitno da se ide u otkup, a ne vjerujem da je neka niska cifra u pitanju. Nije mi to baš jasno, igrač koji u godinu i pol nije odigrao gotovo ništa nogometa.
  • Ban
    698

Također. Spominjalo se onomad 5-6m za Kačavendu i Stojkovića zajedno, ali ništa konkretno nije izašlo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.