• Infinity
    19k
    A ja naivcina se nadam da ce se opet aktivirati ime nekog Kai Wagnera, Marca Grulla ili da se ne daj Boze pojavi neko novo top ime koje bi nam stvarno bilo instant pojacanje.
  • Orc123
    12.6k

Slazem se Kai Wagner slobodan igrac i najbolji l. Bek MLSa, Grull jos 6 mj ugovor i ne moze kostat vise od 1m eura.....pa daj placu Wagneru milju eura na 3 sezone i jeftinije ti je nego da placas odstetu i placu za nekog nedokazanog klinca...daj i Grullu 700-800 tis i imas 2 kapitalca, ali kapitalca!
  • Infinity
    19k
    Vec drugi put ti pisem i ovo je stvarno i posljednji. Za taj post na koji ti odgovaram imas citavih 10 minuta da popravis slova koja si fulao ili ce biti obrisan, kao i svaki sljedeci i s najmanjom greskom.
  • sanjinlego
    4k
    “Golman od 2 ili više milijuna se neće kupovati, postoji mogućnost povratka Živkovića”

DANAS:

Germanijak doznaje: Priča o Baturini je “patka”, Čavlina i Živković blizu povratka, ide se u otkup Vidovića a zanimljiv je i Krivak!
  • Mlađi referent
    13.6k
    Odlična pojačanja.

Jedva čekam na proljeće umjesto Nevistićevih, trpit greške Čavline koji se još kali i razvija.
    Umjesto ispadanja Bernauera, Perića i Šutala trpit greške mladog Živkovića koji nema 3 i pol ozbiljne utaknice u karijeri.

A Krivak, taj ne bu ni igrao.

Ovo će nam sigurno osigurati potrebnu kvalitetu koju trebamo za titulu…not.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kad klinci skupe iskustva bumo se digli ko feniks iz pepela :grin:

Prijelazni period nikad nije lak a kad tad se mora dogodit...
  • Mihaljević
    13.3k
    Bitno da ste svi skalali na onog turconjemca iz Verone što nema 2 utakmice u posljednje godine dana , Žile je igračina , a bolji golman od Čavline u HNLu teško da postoji.
  • sanjinlego
    4k

Čavlina iz Dinama u reprezentaciji, Živković top klasa :)
  • Infinity
    19k
    Ne moras se ponavljati. Covjek je to prije sat vremena objavio na stranici prije. Forum se i cita, nije da se samo pise.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Nisam bio na forumu kada su se dovodili Ivanušeci, Majeri, Brozovići i slični iz lokse da vidim kakvi su komentari tada bili. Ali vi ste totalno skrenuli sa zdravog razmišljanja.

Ivanušec 3m
    Majer 2,5m
    Brozović 2,5m

O čemu vi pričate??? Dovodimo zalog za budućnost koji će izać iz Dinama za 10,15m+

Vjerujem da uz ove talente dovodimo i inozemna pojačanja.
  • Infinity
    19k
    Nisam bio na forumu kada su se dovodili Ivanušeci, Majeri, Brozovići i slični iz lokse da vidim kakvi su komentari tada bili. Ali vi ste totalno skrenuli sa zdravog razmišljanja.Doktor Kunić

Na nama je da seremo, a na upravi da se posere po nasem sranju :lol:

Kad je dolazio Broz Zona nije postojala. Po Majeru smo srali, jer je dosao ozlijedjen. U Ivanuseca smo vjerovali.
  • Orc123
    12.6k
    Krivak nije skupio par utakmica u HNL. Majer i Ivanusec su izdominirali HNL. Nismo mi loxa pa da na ustrb rezultata razvijamo djecu!? To smo radili prije 10 g i sluzili smo samo za pranje novaca, a u Europi smo bili kanta za napucavanje! Polako se vec i pretvaramo u to. Kakva smjena generacije? To se radi postepeno par igraca po par igraca? To nije Ajax uspio napraviti koji je ulupao ogromne novce u mlade igrace, a ne mi za par milja eura. Da se s mladima moze ganjati naslov onda bi ga Loxa vec osvojila, a ne da gubi na smijesne nacine tekme iako izgledaju puno bolje od nekih momcadi koje su ispred njih. Europu uopce necu spominjati jer bez iskustva i kvalitete nema rezultata.
  • OsamŠest
    5.8k
    Ja sam prvi za opciju i miks kvalitetnih mladih Hrvata (preporučljivo iz Lokomotive, provjereni recept) i iskusnih Hrvata/stranaca (Ademi, Livi, Oršić, Petković, Ristovski, Mišić, Theo..)

Mislim da je to ispravan put, jer to su top igrači i ne gubi se na kvaliteti, čak i sad dok su još mladi.

Podržavam dolazak sve trojice i ne bi se bunio da imaju "prednost" u dovođenju ispred nekog stranog "kapitalca"..
  • Krizy
    59.2k
    počet ću ozbiljno sumnjati da je ovo izašlo iz sportskih okvira i da se tu vrte nekakve političke igre i dogovori.The Undertaker

Nije to ništa osim gluposti i nesposobnosti uprave.
    Tko im brani da ulože u provjerene igrače a ne samo mlade igrače i strance koji ne rade razliku.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    slažem se u svemu navedenom, grull je zicer. Ali nema ga Ko dovesti naravno. Lokomotiva je vrh i neki okviri do kojih se prostire naša famozna Scout služba. Grull će na kraju otići u neki klub onako, kao Despodov u paok. I za puno manju cifru o kojoj se govorilo. Pa da zonu gledaju imali bi dublo jaču momčad. Mi bismo ovdje manje fulali nego ovi konji. Kao i prošli put, i pretprošli, ostaje nada da će nas razuvjeriti u prelaznom roku. Da sportski direktor već radi sve u šesnaest, samo se čeka objava. Ali od toga nema ništa. Samo smo mi idioti što očekujemo nešto što ovi ljudi nisu u stanju. Basta, kraj priče
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.