• masacusec
    5.9k
    Nisam pratio, spominje li se igdje Kristijan Jakić u kontekstu povratka na Maksimir?
  • Zagi
    10.7k
    ... uskoro u svim tiskovinama i na TV ekranima.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    U Lokomotivu ce nas pretvorit, takvi su nam i rezultati trenutno. Toliko o provjerenim igracima.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Siguran sam da se u Splitu i Rijeci tresu kada vide da nam na proljeće dolaze Krivak, Čavlina i Živković. Očekujem da nam bez borbe prepuste naslov.
  • Georg Koch
    6.3k
    to je to, lutanja bez ikakve vizije se nastavljaju i ocito ce potrajati. Ovo je stvarno vrh.
    Zar nije vrijeme da navijaci pokusaju mirnim nacinom uciniti nesto? Jer ovo jako brzo ide jos jace strmoglavo.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kaj je problematicno u tome da nam dolaze mladi talentirani igraci? Cavlina je odlican golman, natrag se zaziva Zivkovic i za Krivaka Dinamo nije jedini zainteresiran. Meni su veci problem Hohxe i Brodici koji su vec u ozbiljnim godinama a razina su sredine tablice HNLa.

S jedne strane kukate jer nam je Baturina jedini mladi eksponat a s druge strane opet kukate jer se po vama dovodenjem mladih igraca pretvaramo u Loksu :lol:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Kaj je problematicno u tome da nam dolaze mladi talentirani igraci?NitkoBitan

Nije ništa problematično, dapače. Problematično je da nama trebaju instant pojačanja koja će odmah raditi razliku. Mladih igrača koji se mogu razviti imamo dovoljno. Nama doslovno gori pod nogama i to je jednostavno problem.
  • Krizy
    59.2k
    S ovim igračima smo došlo do 95 igrača koje su mediji u 2023. spomenuli u kontekstu potencijalnog dolaska u Dinamo.
    Uskoro troznamenkasta brojka :rofl:
    Samo devet ih je na kraju i došlo.
  • cibona
    5.8k
    Ja nemam nista protiv dolaska ni cavline ni krivaka ni zivkovica. Ali pod uvjetom da ce uz njih doci i instant pojacanja to jest kapitalci. A s obzirom na sposobnost uprave, veca je vjerojatnost da su oni zamislili da zivkovic i krivak budu kapitalci nego da se dovedu STVARNA pojacanja koja odmah mogu biti nositelji igre.
  • cibona
    5.8k
    Evo doslovno isto mislimo hahaha
  • The Undertaker
    8.5k
    Nije poanta u broju mladih igrača već što radiš s njima. Kao što kaže kolega marcio, na proljeće će biti žestoka borba za titulu. Gdje će tu biti prostora za mlade igrače kad nam ne igraju i ovi što ih sada imamo?

Nisam pristalica nikakvih teorija zavjere ali, nastave li ovako i u zimskom prijelaznom roku, počet ću ozbiljno sumnjati da je ovo izašlo iz sportskih okvira i da se tu vrte nekakve političke igre i dogovori.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kad ti jedna Lokomotiva stavi cijenu od 2,5/3 milje eura za talentiranog klinca kakve su nam do nedavno doslovno poklanjali onda ti bas i ne ostaje neki financijski prostor za dovodenje "kapitalaca" iz inozemstva. Tak je kak je, prezivjet cemo.
  • Orc123
    12.6k
    Ako ulupaju pare u ovu djecu i opet nakrcamo kadar igracima koji se ne mogu nositi sa pritiskom tako mladi onda smo fakat ne izgubili kompas, vec izgubili tlo pod nogama! Cavlina DA! To ima smisla ali cemu vracanje Zivkovica koji ne moze biti u prvih 11 dinama koji se bori za naslov, cemu kociti razvoj? Nek igra do ljeta u Loxi i nek se onda napravi filtracije stopera! Kakav isusov Krivak za 2, 5m eura? Decko je talentiran ali mene nicim nije odusevio. Ja ne znam jel ima tko iole sposoban vise u Dinamu....
    Kad mi netko kaze da su igraci skupi, da dinamo si ne može priustiti kapitalca vani za par milja eura smraci mi se...totalne floskule za nesposobne ljude i za ovce koje puše to! Samo jedan primjer a sigurno ih ima na desetke!
    Marco Grull, jos 6mj ugovor, igra vec 5 sezona standardno u jakoj Austrijskoj ligi, igrao europu sa Rapidom, iskustva ima i europskog i reprezentativnog, igra na oba krila, konstantan je svake sezone i mozemo ga dovesti za kikiriki da smo i malo sposobni. Problem je sto su ljudi u klubu debelo debelo nesposobni!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.