• Juznjak
    4.7k
    Nikad ne bih prihvatio poziv na ove nekakve proslave u sklopu kojih se igra prijateljska utakmica na nekoj oranici. Sve to treba odjebat, a ima dovoljno ekipa u okruženju s kojima se mogu igrat kvalitetnije pripremne utakmice na normalnom terenu. Nek igraju s juniorima, dobro dođe i jednima i drugima.
  • Dudu9
    2k
    Pa stalno se piše kako se treba približiti navijačima po tvome zapravo bi odjeb takve klubove i navijače koji jedva čekaju da im Dinamo dode, ako pišeš da idu igrat na oranicama pa di je Šutalo sjebo nogu nego na HNL "travnjacima"
  • Infinity
    21.6k
    Pa i nije bas oranica

gjm9f8trhv698ggn.jpg
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ne vidim problem, samo na teren ne saljes rizicne igrace i odmah se naglasi da je prijateljska i da ako se krene u kost da vise necemo dolazit.
    Dinamo treba i mora radit sa navijacima diljem Hrvatske jer je nacionalni klub i jer mu tu lezi proslost, sadasnjost i buducnost.
  • Jaro
    13k

nogometasi danas su, nebum rekao kaj...
  • Georg Koch
    8.3k
    Nepopularno misljenje:
    Mi smo optimisticniji od navijaca hajduka, pa i njihovog trenera pok.Cire, koji je zazivao Liverpool a isprasio ga Debrecen.
    I dalje smo neumorni i nadamo se Kramaricu, mozda Modricu, Smolcicu i sl., a jedino sto je bilo po medijima je Hodza iz Belupa i slicni.
    Zivio optimizam :starstruck: :grin:
    Mada nije ni to lose, davno su rekli "masta je blago siromaha"
  • Blue98
    904
    Pjaca je precijenjen i ne trebamo ga dovodit na zimu
  • Klenx
    12.2k
    U prijelaznom roku će se potrošiti dosta milijuna, međutim to će biti kombinacija rikverca za Međugorje u tercetu Jakirović - Peras - Glavonja sa poluigračima Brodić, Hoxha, Miličević, itd.
  • OsamŠest
    8.4k

Odgovara li to CVu našeg trenera? Mislim da ne..
  • mali M
    10.9k
    međutim to će biti kombinacija rikverca za Međugorje u tercetu Jakirović - Peras - Glavonja sa poluigračima Brodić, Hoxha, Miličević, itd. — Klenx

jednako tako slobodno napiši i Selahi i Čokaj i slični poluproizvodi...
  • Klenx
    12.2k
    I drugo nepopularno mišljenje moje.

Kombinacija Jakirović SD + sadašnja retardirana uprava će nas zakucati za idućih 10 godina u prosjećnost ranga bitke za prolaz grupe u konferencijskoj ligi.
  • xavier
    12.1k
    Jakirović SD — Klenx

Meni nije uopće jasno otkud te priče. Čime je on točno zaslužio biti u tim kombinacijama? Mislim ono...odradio si loš posao kao trener, ok, pokazao si se pa ajmo ti dati još dodatnih ovlasti :eyes:
  • marcio amoroso
    54.3k

Očigledno je da ne traže sportskog direktora, a kako Jakirović malo malo trabunja o tome da traže igrače očigledno je on taj koji će slagati roster.

Kada izgubi još par utakmica reći će da preuzima odgovornost, a okriviti Sučića, Vidovića itd i tako se spasiti do zime i shoppinga.
  • xavier
    12.1k

A upravi paše jer kad opet neće valjati, onda će moći reći "pa nije to do nas, čuli ste Sergeja da bira igrače".
  • Mali dioničar
    21k
    upravi paše jer kad opet neće valjati, onda će moći reći "pa nije to do nas, čuli ste Sergeja da bira igrače". — xavier

To je onaj trik kad me žena pošalje u dućan i veli da ja odaberem kruh i kupim ga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet