kvalitetnog trenera nema ni za lijeka. — austrijanac
Nevjerojatno je da smo i dalje reprezentativno (pa i klupski) na razini di se s vremena na vrijeme možemo potući s najjačima, a ovoliko nedostataka i prostora za napredak.. — OsamŠest
Ne bih rekao da kvalitetnog trenera nema. — Mali dioničar
Iako su Orešćanin i Jeličić dugogodišnji djelatnici Dinamove nogometne škole — Mali dioničar
Postoje kolege/treneri kojima je bitna njihova vlastita guzica, a ne razvoj igrača. — OsamŠest
Koga smatraš dobrim hrvatskim trenerima? — Mali dioničar
Od manje zvučnijih, između ostalog, sviđa mi se stil koji gaji Perica Vidak. Nedavno se vratio u Lučko. Meni nije jasno zašto neki klub koji nema neki imperativ igranja Europe, nego se samo bazira na razvoj i ostanak u Prvoj (Lokomotiva), ne pokuša s njim.. — OsamŠest
Od manje poznatih - sebe :joke: — OsamŠest
Zanima me kaj ti kao malo strucnija osoba — Imamo Dinamo
A čuj, znam da si tražio posao kao trener klinaca. Jesi ga našao? — Patak
Pogotovo kad vidim da trener pionira prve lige zagrebacke nema licencu, al eto igro je 3 sezone u Interu u drugoj ligi pa nek vodi klince — austrijanac
Ogromna je razlika među njima po pitanju stručnosti, kvalitete i raznovrsnosti treninga, posvećenosti djeci, vođenja utakmica, pedagoških znanja i svega ostalog. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.