• Zagi
    11.2k

"kako je krenula utakmica moramo biti zadovoljni bodom .... "
    Uglavnom , znaš i sam da nema govora o zadovoljstvu jednim bodom iz VŽ.

U slučaju da ipak ne znaš, kadar točno iza izjednačujučeg gola:
    zadovoljstvo.gif
    .. odiše srećom i zadovoljstvom.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Hvala Zagi, upravo sam doznao da “moramo biti zadovoljni bodom” ne znači “zadovoljni smo bodom.”

Hvala i Maksimu da sam saznao da moramo biti zabrinuti zbog Maločinih izjava (da podsjetim Maloča je skinuo skalp Hajduku), a Jakirovićeve ćemo zanemariti.

I opravdavati. Od blaćenja igrača i pljuvanja po njima do zadovoljstva raspletom kola u kojem smo otišli 2 boda u deficit.

I onda se veli “nismo isti.” Nismo nego smo gori. Jer mislimo da nismo isti, a isti smo.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Uzmes bod u 94. minuti i "moras biti zadovoljan bodom" jer jednostavno moras. Fakat sad izvlacimo svaku sitnicu.
  • Paggini
    64k
    Tri stranice rasprave o izjavi tovara da bi volio da tovari osvoje naslov.... Ovaj forum je stvarno cudesan nekad
  • Zagi
    11.2k
    Zna to dobro i MD.
    Gura narativ trenera za male klubove koji je zadovoljan malim rezultatima.
  • Krizy
    59.8k
    NK RUDEŠ - objava na Facebooku vezana za utakmicu protiv Hajduka:

"Čovjek odleti na Mars. Sretno stigne, sve vidi i postavi zastavu, a mi dolje na zemlji ne vidimo i nemamo dovoljno kamera.

▶️Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna."
  • DrawTube
    7k
    103 850 ljudi koji žive u jednom paralelnom svemiru i iskrivljenoj realnosti. Realnosti gdje je njihov klub jedini nepogrešivi, sam protiv svih i jedini borac za pravdu
  • Keyser Soze
    15.4k
    Kad se pokrade Hajduk kriva je sudačka organizacija, kad se pokrade klub u korist Hajduka objašnjenje glasi ovako: "Gdje ste bili zadnjih 10 godina dok smo se mi borili protiv sudačke mafije".
    U oba slučaja ispadaju žrtve.
  • boem
    309
    Inače što se tiče VAR-a, meni je žešća retardacija da par kamera nije fiksirano da bez pokreta snimaju barem šesnaesterce. Ovako često ispadne da za sumnjivu situaciju ovisiš o inspiraciji snimatelja, a najčešće to bude previše zumiran kadar s prenaglim pokretom da bi se bilo što suvislo vidjelo.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Uzmes bod u 94. minuti i "moras biti zadovoljan bodom" jer jednostavno moras. Fakat sad izvlacimo svaku sitnicu.BornaPŽ1986

Pa to. S obzirom kaj se sve događalo i kako je tekma išla, moramo biti zadovoljni bodom kojeg smo isčupali u zadnjim minutama.
  • Georg Koch
    6.4k
    bravo, najjednostavnije objasnjenje!
  • Ivdzo11
    8.2k
    Doznajemo da je predsjednik Nenad Črnko prionuo rješavanju problema te će kazniti igrača. Interni je disciplinski postupak zbog izjave u tijeku, a još nije poznato hoće li igrač biti kažnjen novčano, privremenom suspenzijom...
  • Krizy
    59.8k
    Broj provedenih kola na prvome mjestu:
    7 - Hajduk
    5 - Rijeka
    2 - Osijek

Ne znam kada se zadnji put dogodilo da Dinamo nije bio niti jedno kolo na prvome mjestu u 13-14 kola.
  • nemapredaje
    5.7k

Nadam se samo da kad jednom sjednemo na prvo mjesto, da nas nitko neće maknuti s njega.
  • striko
    2.3k
    Mislim da nismo ni drugi bili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention