• scooniepenn
    6k
    Protiv Ceha apsolutno moramo poceti s Kanekom i Emrelijem jer prvi ima najbolji postotak minuta i golova by far, a drugi je napokon donio ono sto krilo i treba donositi, a to su dribling i prolazak jedan na jedan, kvalitetni centarsutevi i proigravanja, opasnost po gol te stalna agresija, sto je bitno i kod presinga i kod obrambenog bloka. Sve u svemu, obojica jako potcjenjeni.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Zahvaliti se drmi sad, pol godine prije isteka, neku fer cifru mu dati i doviđenja. Ako je problem njegova plaća. Ja iskreno mislim da je Drma, kad je raspoložen i motiviran i dalje ako nije najbolji onda jedan od top tri napadača u ligi. Motivacija nije naša jača strana kad si konstantno na klupi. Jednu igraš, 5 ne i tako u krug. Ako ne bude boljih opcija, ponudit mu produženje 1+1 ,300 milja je realna cijena. Ako ne želi meka ide pjevati jer nigdje neće dobit više. A sad po nekom mom razmišljanju treba tea iskoristi max dok je zdrav i nije uzljesjen. Sa njim uparit maca ovih nekoliko preostalih utakmica i vidjet da li je max taj. Mislim da ima potencijala i treba mu dati priliku uz iskusnog i dobrog stopera koji se ne bori samo za svoju guzicu
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Mišić je do sad bio dobar na šestici, ali je pod 1. Pročitan, lako ga zatvaraju, a 2. Je 3 puta kvalitetniji na osmici. Jučer igrao vrhunski, ja bi ostavio Sučića na šestici a njega na 8. Sučić će isto bit igračina, fali mu samo malo čvrstine i iskustva
  • Armagedon13
    959
    Šest kandidata za SD,ajmo ranglista
  • Noel
    17.7k
    Jakirovic Jurcic Peras Marić Zajec Petrenac
  • marcio amoroso
    47.7k
    Jakirovic Jurcic Peras Marić Zajec PetrenacNoel

+Boromisa kao bonus kandidat.
  • Captain America
    20.4k
    Nakon pročitanog intervjua Lesija s Boromisom, mislim da je favorit iz sjene.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Uglavnom se traži sportski direktor, ali će se dati Jakiroviću da složi momčad po svom ukusu.

Toliko debilizma i toliko debilnih odluka na jednom mjestu je teško naći.

Jer koji će ti klinac SD ako će Jakirović slagati momčad po svom guštu.

I još mi je najjače kad napišu da neki optimisti misle da će se SD predstaviti u sljedeća dva tjedna. Kao da je to brzo i da je to uspjeh.

Idioti, jednostavno sve idioti.
  • NB86
    17.4k
    Teška depresija, s mukom otvorim vijesti oko dinama i citam ih
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Jakirovic Jurcic Peras Marić Zajec PetrenacNoel

Di sam ja ?
  • Captain America
    20.4k
    Čudi me da su došli do broja 6. Jozak, Mance, Boromisa i koja još trojica? Kulešević je slobodan? :lol:
  • Noel
    17.7k

Ako oni mogu bit kandidati za SD možeš i ti za donora jetre!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.