Ni jedan trener u povijesti nije bio tolko loš. Ni jedan. Najgori u povijesti. — Noel
Da bi ovo izjavio sadasnji trener bi trebao biti na klupi Dinama makar sezonu. Ovo kazem jer je bilo i gorih po meni. — BornaPŽ1986
Pustit zimski rok da dovede igrače koji valjaju a onda dat 4 utakmice uzorka i hoće li biti adio il ne. — Bruh
Na primjer? Koji je to trener dobio punu sezonu uz ovakve rezultate? Zašto bi Jakirović trebao biti iznimka? — Kaktus Car
Redovno sramocenje u Europi, igra nista posebno — BornaPŽ1986
a čekaj kako trener može bit odgovoran za kretenizam Šutala — Bruh
to što je dinamo jučer stalno napadao i bio bolji a ne mogu zabit sa svim šansama koje su imali — Bruh
za neobjašnjive lapsuse nevistića u prijašnjim utakmicama, na to što je baturina zaboravio kako uštopat loptu, na debilno skrivljen penal itd. Postajemo ko Hajduk čim ne ide smjenit trenera a ne igrače koji nisu na nivou... Dinamo je u valjda svim prošlim utakmicama imao više šuteva na gol od protivnika a opet nije zabio nekad nije do trenera nego do igrača tek kad se vrati Petković će se vidjeti razlika u broju postignutih golova jer on zapravo zna iskoristiti šansu. — Bruh
U svom postu nigdje nisi spomenuo punu sezonu nego si samo rekao da je Jakir najgori. Sta ja znam, svatko ima svoje misljenje, ja bih spomenuo Peteva i Cvitanovica. Redovno sramocenje u Europi, igra nista posebno. — BornaPŽ1986
Stvar je u tome sto smo mi kao klub u tezem razdoblju ocito, pola foruma je zazivalo Jakira kao trenera nakon Biscana da bi ga sada pljuvalo jer eto ne ide mu. — BornaPŽ1986
I sta sad da po misljenju mnogih dodje stranac i ne napravi nista jel onda opet ok? — BornaPŽ1986
Ja i dalje tvrdim da je problem u Upravi, pola momcadi ti je cinilo reprezentaciju i od njih je ostao Petkovic kojeg nema sad, moja ocekivanja su zbog toga dosta skromna iz tog razloga. — BornaPŽ1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.