• Ludovic IX
    7.6k
    Pjaca, Budimir i Pongračić in.. Vlašić, Barišić i ova dva klinca u napadu van..

imam osjećaj da je ovo opet bez previše hrabrosti
  • jp23
    2.8k
    Puni spisak zasad:
    FB-IMG-1698663930129.jpg

Jel se to Petković magično oporavio i bit će spreman ili ga se ozlijedenog zove opet?

Jer znam da nije igro za nas ohoho
  • Crusades
    14.2k
    Gvardiol na beka ide izgleda, Barisic ispao, a Pongracic unutra za stopere umjesto Joska.
  • Captain America
    18.7k
    Deponij je opet pozvao Petka. Što je s onim kako je zaglavio s HNL napadačima pa sad zove i ozlijeđenog HNLovca?
  • OsamŠest
    3.8k
    Najavljena nova lica - Pongračić i Budimir!

Daliću, još EURO i odi nekam..
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Kako je Zlaja osvježio momčad, svaka čast!
  • Ludovic IX
    7.6k
    hvala bogu.. bit će opasniji 10x više neg bilo koji drugi. jer sumnjam da će nas oni baš napadat a gola ne možemo zabit.
  • Droljo
    9.7k
    Barišić mu sad nije dobar ni za klupu. Koji klaun. Nek objasni kako mu bek koji mu je bio prvi izbor zadnje dvije tekme sada ne treba ni na klupi. :lol:
  • Patak
    3k
    Žao mi je Brekala što je ispao sa glavnog popisa, ostalo manje više...
  • xavier
    12.1k
    Gvardiol na beka ide izgledaCrusades1986

hvala bogu.. bit će opasniji 10x više neg bilo koji drugi. jer sumnjam da će nas oni baš napadat a gola ne možemo zabitLudovic IX

Da, apsolutno logičan potez. Da se razumijemo, Gvardiol je naš najbolji stoper, ali na toj poziciji smo sasvim solidno pokriveni i bez njega, a na beku bi mogao raditi veliku razliku. Tim više što u Cityju igra lijevog stopera u nekakvoj hibridnoj 3-2-4-1 formaciji gdje ima veliku slobodu i jako često odlazi debelo u protivničku polovicu.
  • Ali
    2.3k
    Po meni ok pozivi:
    Unutra su Pjaca, Budimir, Moro i Pongračić

A pred pozivi :
    Melnjak, Baturina i Ivanović

To i je ovog rrenutka najbolje sto se moglo pridodati.

A jednu stepenicu nize su, tj. na cekanju su:
    Brekalo, Vlašić, Barišić, Musa, Beljo

A to i jesu svi iz zadnjeg ciklusa koji nisu dali ocekivano.
  • austrijanac
    4.6k
    Tim više što u Cityju igra lijevog stopera u nekakvoj hibridnoj 3-2-4-1xavier

Zadnjih par tekmi njega i Dokua je bila milina gledat u kombinaciji. Mlade i odlicne zvijeri. Volio bi da to mozemo i u repci.
  • Guinness
    2.4k
    Opet Vida... Fuj
  • striko
    1.8k
    Sad Bruno stisni zube i završi karijeru. Ko j*be HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.