• marcio amoroso
    37.3k
    Na Paoku je bilo "samo" minus 3. Sjećam se da se nije moglo sjediti jer su sve sjedalice bile zaleđene i da sam se smrznuo pravo. Isto tako se sjećam da smo glupog salpingidisa gađali grudvama kad je zabio gol te da nas četvorica u povratku prema berlinu do Maribora nismo riječ progovorili. Ta mi je tekma ostala u sjećanju i po tome što su mi prijatelja Azerbejdzanca vratili sa granice jer kao nije imao ulaznu vizu. Zabezeknuli su se kad im je lik krenuo na tečnom hrvatskom objašnjavati da ide samo na tekmu dinama i kad im je pokazao člansku iskaznicu.
  • xavier
    12.1k
    OT, ali neću zaboraviti ono kad je Vakula prognozirao iznadprosječno toplo ljeto, a na kraju kiša padala svaki drugi dana pa se on izmotavao kako je ljeto i bilo "iznadprosječno", ali su ljudi krivo shvatili :smile:
  • deda
    33.9k
    Baš smo se lijepo raspričali, ovaj forum stvarno počinje disat punim plućima. Vidim da se danas ulogiralo brdo ljudi, vjerojatno su vidjeli link na Povijesti Dinama. Ovom prilikom ih pozivam da se ne srame i slobodno uđu u komunikaciju sa nama starosjediocima.:smile:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Kak sjećanja varaju. Bio sam uvjeren da je na PAOK-u bilo puno hladnije. Znam da je teren bio zaleđen.
  • reziser
    6.9k

i nece biti banirani :cool:
  • deda
    33.9k
    Pa Režek mislim da smo već dokazali kako je ovaj forum Openminded ::lol:
  • reziser
    6.9k

zato i kazem
    za razliku od moderatora na snetu :razz:
  • reziser
    6.9k
    fali mi vise smailica ovdje
    di su pive? :chin:
  • Kwedi
    3.9k
    najveća smrzotina koju ja pamtim je dinamo-tšk, sjever zatvoren, istok i zapad samo radili.

kasni studeni/početak prosinca, srijeda-radni dan, utakmica počela tipa u pol 4, malo sunce još hvatalo istok,a već tad vani bilo ispod nule.

kasnije bilo tako da sam došao u napast da se sam popišam u gaće da bi osjetio malo topline.

4:2 završilo, mislim da su to bili zadnji golovi na maksimiru igora cvitanovića za dinamo.
  • reziser
    6.9k

ti znaš najbolje :wink:
  • xavier
    12.1k
    nemam pojma o čemu pričaš :cool:
  • reziser
    6.9k

čin čin pivom :wink:
  • Infinity
    16.5k
    Još uvijek imam doma 2-3 šala i kape kaj su dijelili uz karte za PAOK.Mr Anderson

Na sjeveru pred kraj utakmice bacali te kape i salove, ja gledao hoce li me neka pogoditi da se dodatno ogrnem. Mislim da sam tad obukao svu odjecu iz ormara i opet se smrznuo. Jos me trazio na ulazu da skinem debelu bundu, obicnu jaknu i onda me pregledao. A ispod sam imao jos sigurno neku duksericu i 1-2 majice u kojima sam se tresao. Znam da sam obukao dvije trenirke dolje i pokusao obuci preko njih farmerice. Kad nisam uspio onda sam navukao trecu trenirku. 2-3 tjedna poslije utakmice sam bio bolestan.

Mozda je bilo -3, ali je osjet bio -30. Kod nas je zimus bilo -29 i to bih tocno usporedio s tim. Jos atmosfera mrtva, ne navija se, ne skace, samo stojanje u mjesto i kocenje. Od svega sam najvise zahvalan sto sam tad boravio u Zagrebu, jer da sam dosao iz BiH na utakmicu vjerojatno bih umro na tribinama, jer uvijek imam obicaj otici negdje skroz tanko odjeven, nema veze sto znam kakav je minus.
  • xavier
    12.1k
    na Olympiakosu je sve bilo doslovno zaleđeno.

Bila je priča da su su grčki igrači kupovali tenisice za led po zagrebačkim dućanima, ali kasnije je ispalo da je to bio samo mit jer su im tenisice donijeli košarkaši Olympiakosa koji su čini mi se dan kasnije igrali sa Zadrom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.