• Eduardo
    31k
    Lige 5ica i Liga prvaka, kada su sličice (ne kartice) u pitanju, inače izlazi početkom-sredinom listopada, računam da će i HNL tako. — Guinness

Ipak početak studenog?

Kupujes si po dva paketica dnevno i onda kad dobis duplice kokas se s frendovima i rjesavas se viskova — Dino

Kupiš kutiju pa otvaraš koliko ti volja... dva paketića dnevno ako ne izgubiš samokontrolu, ako izgubiš otvoriš svih 50 paketića pa sutra ideš po novu kutiju :smile:
  • Neki tip
    21.4k
    Nevjerojatno mi je da igrač poput Igora Postonjskog nema veću karijeru iza sebe.

Baš zahvalan veznjak, odličan i naprijed i iza za HNL okvire.

Imajući k tome na umu da je zapravo malo 1. HNL odigrao, da je imao i onu tešku ozljedu iza sebe, zaradio vjerojatno nije ništa, a 28 mu je godina..

Baš mu želim neki Izrael, Kinu, Arabiju. Po svemu se čini ok momak koji naprosto nije imao dovoljno sreće.
  • DrawTube
    7.1k
    Izgleda da se liga polako vraća na 1-0, 0-0, 1-1 postavke
  • Krizy
    77k
    Osijek očajan. Čekamo Tomasa i Kuleševića da izjave kako su htjeli pobijediti ali suci, HNS, Dinamo, BBB, travnjak, vrijeme...
  • Mlađi referent
    16.3k
    Zovu ga ljudi, kažu svi su sve vidjeli, ovo je sramota za hrvatski nogomet
  • zagr
    505
    jel se zna kad igramo 2 zaostale tekme?
  • Krizy
    77k
    Mioč 5 golova i 3 asistencije u 900 minuta. Odlično igra, ima bombu u nogama a zna i asistirati.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Dinamo sutra šalje ponudu od 3 milijuna eura :sweat:
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Sad kad Tomas dobije otkaz, nadam se da nasima nece past na pamet ponudit mu posao opet
  • Krizy
    77k
    Naravno da neće, pogotovo nakon onakvog pljuvanja zbog vlastite nesposobnosti. Hvala Osijeku što smo izbjegli autogol.
  • NORTE
    27.8k
    jel se zna kad igramo 2 zaostale tekme? — zagr
    Na proljeće, a moraš uzeti u obzir i da bi dinamo mogao prezimit pa je još teže nać termine.
    Hns-u je cilj zanimljiva liga do kraja pa ne žele da se to brzo odigra, a ono što je moguće i da nam te utakmice postave između nekih derbija kako bi nam zapaprili.

Sad kad Tomas dobije otkaz, nadam se da nasima nece past na pamet ponudit mu posao opet — Imamo Dinamo
    Nema teorije, taj je svojim izjavama i načinio određenu štetu klubu, kao što su i ovi mamićevi plaćenici koji dobili otkaze.
  • serbus
    6.2k
    Slažem se oko Tomasa predug jezik a glumio bi trenera barem bi onda trebao znati da je trenerskih život najkraći.

A nikad neznaš gdje te život nosi pa ne napadaš klubove ako nemaš argumente, vrata d po meni si je zatvorio za sva vremena.
  • cron1ck
    2.5k
    Svi su sve vidjeli, mislim da je to kraj za Tomasa u Osijeku
  • DrawTube
    7.1k
    Mislim da je Dinamo kriv za ovo
  • NORTE
    27.8k
    Mislim da su rijetki osječki akteri zapravo direktno napadali i dinamo, više je to bila hajka na suce i Hns, iako su penali čisti, ali pacijentima to nije bitno jer bitno je dizati buku i tvrditi da te netko pljačka iako postoje video snimke.
    Posebno je to teško palo luzerima s juga i njihovim novinarima i portalima, ali svakako da cijeli taj narativ ide u smjeru pljuvanja po dinamu.

No oba tabora su nebitna, a uskoro će biti još manje bitni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet