To je političko pitanje a ne nogometno i mislim da bi mi kao društvo trebali biti slobodoumniji i mislim da bi općenito trebali prihvaćati i drugačija mišljenja oko takvih pitanja jer se mnogi boje da će biti proglašeni četnicima i izdajnicima ako kažu nešto ''krivo'' oko geopolitičke situacije. Oni koji pamte Domovinski rat znaju da je danas (iako RH nije zaraćena strana) sloboda govora općenito pa i u vezi ovog sukoba puno manja nego tada. Što se mene tiče neka ruski sportaši nastupaju jer su mogli nastupati i američki sportaši prilikom njihovih invazija na valjda 50 država diljem svijeta. Ako ovo mišljenje nekoga vrijeđa i ako je politički nekorektno slobodno mi recite pa ću biti kuš i ispričati se jer krivo mislim i onda ću početi misliti jednako kao i svi i bit ćemo svi sretni jer svi jednako mislimo, baš kao u pravim demokracijama. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.