- Teško mi je od vas nešto zahtjevati, ali mislim da možete kroz neke kanale doći do države i pravnih lijekova tražiti veću zaštitu naših dečki u Grčkoj. Netko je poginuo, užas. Ali ako naših 100 ljudi zaslužuje tamo biti zatvoreno mjesecima, onda ne znam što. Ne zaslužuju ovakav tretman od države, oni ne rade sve kako bi zaštitila naše dečke. Nikad nisam vidio da se netko prema nama ponaša kako se AEK službeno odnosio prema našem klubu, nedopustivo - poručio je još jedan predstavnik navijača Igor Kalabek. :clap: — Krizy
Pouzdano znam da je Tomaševiću ili Senfu kako ga neki zovu jako stalo da se ide u izgradnju stadiona. — sport
Projekt Kranjce (koji Grad sam iznosi) je vise na razini grada od 100njak tisuca stanovnika nego metropole poput Zagreba. — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.